Τρίτη, Ιουνίου 07, 2011

37 χρονια κλεψιας..ενας ενοχος...ο Ακης

Το λυσαμε το προβλημα της διαφθορας,βρηκαμε και τον κλεφτη και πορευομαστε προς τον λαο με το κεφαλι ψηλα,ειδατε,το ειχαμε πει οτι θα το λυσουμε το προβλημα,ηταν στις προεκλογικες μας υποσχεσεις.Εικοσι μηνες μετα τις εκπληρωνουμε.

Αυτος και μονο αυτος φταιει για την καταντια του πολιτικου συστηματος,ολοι εμεις μπηκαμε ηδη πλουσιοι στην πολιτικη,ειχαμε και τα σπιτια και τις καταθεσεις και τις οφ σορ ολα τα ειχαμε τιποτα δεν αποκτησαμε με απατη και κλοπη.

Γιαυτο καταφεραμε και διωξαμε τον φιλο που τωρα δεν γνωριζουμε και τον στειλαμε στην Γερμανια,και τον αλλον που συλλαβανε την κορη του...καπου στην Νοτια Αμερικη τον στειλαμε,διοτι χωρις μαρτυρες ποιος θα μας κατηγορησει?
Θα μας ρωτησετε τοτε....τον νομο περι ασυλιας γιατι τον βγαλαμε,ενας καλοπροαιρετος ανθρωπος δεν φροντιζει να μην τιμωρηθει αν κανει κατι,και γιατι ψηφιζαμε τοσα χρονια εναντιον καθε καταργησης της ασυλιας σε οποιονδηποτε ειχε κατηγορηθει?
Μα βγαζει ο ενας κλεφτης το ματι του αλλου?

Ενας τα εφαγε ολα,ριξτε επανω του το μενος του λαου,δημευστε την περιουσια του,κλειστε τον φυλακη,αρκει να επιβιωσοουμε εμεις,να συνεχισουμε να τρωμε και να πινουμε,αλλωστε το ηξερε οτι εκει θα κατεληγε ο Ακης,δεν γνωριζε την παροιμια?

Ξερεις να κλεβεις?
Ξερω
Ξερεις να τα κρυβεις?
Δεν ξερω

Ας τα εκρυβε καλυτερα,εμεις χαζοι ειμαστε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: