Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

Κουστουμι αντι στολης

Μια νεα κατοχη ερχεται,και θα ειναι η μεγαλη τραγωδια για την δικη μας γενια που θα ζησει και αυτη με την σειρα της οτι παρακολουθησε μονο μεσα απο βιβλια η ταινιες κινηματογραφου.
Μονη διαφορα ειναι οτι τωρα δεν θα αναγνωριζουμε πλεον ποιοι ειναι οι κατακτητες μας,δεν θα φορουν στολη,δεν θα εχουν διακριτικα,δεν θα ξεχωριζουν μεσα στο πληθος.

Οι νεοι κατακτητες μας θα ειναι ντυμενοι με κουστουμι,οπως πολλοι αλλοι ανθρωποι,δεν θα ξεχωριζουν σε τιποτα,δεν θα ξερουμε οτι αυτοι ειναι που με τα μετρα που εχουν λαβει μας εχουν καταδικασει σε αυτην την νεα κατοχη.

Και απο κοντα τους οπως σε καθε ελληνικη τραγωδια ...οι δοσιλογοι,εκεινοι που ξεπουλανε τα παντα για να ζουν ανετα και να μπορουν να κυβερνουν με ανεση και χωρις φοβο.
Προστατευμενοι οχι απο τανκς η στρατιωτες αλλα απο μισθοφορους και σεκιουριτυ θα περνουν με λιμουζινες απο μπροστα μας αδιαφορωντας για την κατασταση που δημιουργησαν στην χωρα.

Η νεα κατοχη εχει αρχισει,με οποιο κοστος θελει ο δοσιλογος να μας σωσει,με οποιο κοστος και με οσους θανατους θελει να μας γλυτωσει,αδιαφορωντας για την πεινα και την ανεχεια θελει να επιβαλλει το οραμα του,και το κανει χαμογελωντας και λεγοντας ψεματα.

Το χρημα και η ανεχεια ειναι χειροτερο οπλο απο το τουφεκι,ενας λαος στημενος στον τοιχο περιμενει την εκτελεση του απο τους προδοτες που διαλεξε να τον κυβερνησουν.

Και περιμενει απο τον Μικη να του πει πως πρεπει να ξεσηκωθει....τραγικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: