Κυριακή, Ιουνίου 12, 2011

Και ομως ο Παπανδρεου εχει πετυχει οσους στοχους εχει βαλει

Πολλα λεμε και πολλα γραφουμε,εγω κυριως εχω γραψει περισσοτερα απο τον καθενα,ανικανο τον ανεβαζω,προδοτη τον κατεβαζω,επιμενω σε πολλες αναρτησεις μου οτι εχει αποτυχει σε οσους στοχους εχει βαλει.

ΛΑΘΟΣ

Αυτο που κανει ο Παπανδρεου εδω και χρονια....ειναι οι στοχοι του,και θα τους πετυχει πρωτος και πριν απο καθε αλλον διαχειριστη στην Παγκοσμια διακυβερνηση που προετοιμαζουν.

Ο Παπανδρεου κανει αυτο ακριβως που ειχε σαν στοχο απο την αρχη,προετοιμαζει τον λαο για την αλλαγη,οι εθνικες ηγεσιες ειναι για αυτον αδυναμες και διεφθαρμενες,δεν προσφερουν λυσεις και δεν οδηγουν πουθενα,το ειπε προσφατα και ο ιδιος αλλωστε.
Περυσι αποκαλυφθηκε οτι ο Γ.Γ.του ΟΗΕ σε κρυφη συναντηση στην Αυστρια ζητησε να εντατικοποιηθουν οι προσπαθειες για παγκοσμια διακυβερνηση.
"Καταστρεψτε την μεσαια ταξη,δημιουργηστε παγκοσμια κυβερνηση"ζητησε απο τα μελη του ΟΗΕ.

http://harrytsopanos.blogspot.com/2010/09/blog-post_6866.html

Αυτο κανει και το λεει πλεον ξεκαθαρα,δυστυχως εμεις κοιτωντας την κατασταση που μας εχει φερει εχουμε σταματησει να κοιταμε και λιγο πιο μακρυα,εχουμε χαθει στα πλοκαμια των μνημονιων και δεν βλεπουμε οτι το μελλον θα ειναι τραγικο σε σχεση με οτι αντιμετωπιζουμε τωρα.
Και ολοι θα πουν...παγκοσμια κυβερνηση,,,καλυτερα απο αυτο που ζουμε,μα αυτος ειναι ο
στοχος,να το δεχτουμε σαν λυση απηυδησμενοι απο οτι περναμε,διοτι φετος ειναι καλα,τα μετρα εως το 2015 θα μας εξοντωσουν σαν λαο,απλα δεν μας τα λενε ολα μαζι,να ενα και με το μαλακο.

http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/03/blog-post_9979.html

Η λεξη παγκοσμια κυβερνηση ακουγετε ομορφη,οχι διαφθορα,οχι μιζες,καποιοι θα νοιαζονται για τους λαους......

ΟΥΤΕ ΚΑΤ' ΙΔΕΑΝ

http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/03/t_26.html
http://harrytsopanos.blogspot.com/2010/10/blog-post_7431.html

Αν γραψετε Παγκοσμια κυβερνηση στο πλαισιο της αναζητησης μπορειτε να διαβασετε ολες τις αναρτησεις που εχω ανεβασει για το θεμα αυτο.

Ο Παπανδρεου εχει εως σημερα,με ψεματα,απειλες,κολπα,εκβιασμους,πετυχει ολα τα σχεδια του,αν νομιζετε οτι θα σταματησει εδω ειστε γελασμενοι,θα παει εως το τελος,η εως εκει που θα τον αφησει ο λαος να παει,μην φανταζεστε ομως οτι με οτι γελαγατε πριν καποια χρονια.....και εχουν γελασει πολλοι με τις αναρτησεις για την παγκοσμια διακυβερνηση...θα σας κανει να γελατε και στα επομενα.

Αλλα τοτε θα ειναι αργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: