Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Η παγκοσμιοποιηση με απλα λογια

Μεγαλη λεξη,με πολλα γραμματα,και ακουγεται και εντυπωσιακα,μας την αναφερει και ο διαχειριστης μας συνεχεια,την νοιωθουμε καθημερινα και εμεις μιας και ειμαστε το πειραματοζωο της,το πρωτο επιπεδο επιβαλλετε σε εμας,πρωτοι σε ολα τελικα ειμαστε,τυχερος λαος.

Δεν ειναι ομως τοσο απλα τα πραγματα,και δεν τα γνωριζουμε ολα διοτι δεν τους συμφερει να τα γνωριζουμε ολα,η ελιτ επιθυμει να φτασουμε εκει,φυσικο ειναι διοτι ολοι αυτοι ανεργοι και παμπλουτοι αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν απο το να σκεφτονται με το αρρωστο μυαλο τους πως να σωσουν τον κοσμο,παρτε παραδειγμα απο αυτον που θελει να σωσει εμας.....καταλαβατε?

Οι στοχοι της ειναι επισης απλοι,κατα αρχην μετα την επισημη εγκατασταση της η παγκοσμιοποιηση θελει τα εξης:
Πληρη καταργηση της μεσαιας ταξης,το βλεπουμε ηδη στην χωρα μας αυτο,ο πληθυσμος πρεπει να σκεφτεται  μονο πως θα επιβιωσει και τιποτα αλλο,το κρατος προνοιας καταργειται,φτωχοποιηση των μαζων,μειωση εισοδηματος,μειωση και τελικα καταργηση των καταναλωτικων συνηθειων του πληθυσμου.
Το πολυ ενα δισεκατομμυριο ανθρωποι πρεπει να παρεμεινουν επι της γης,οι υπολοιποι θα αποχωρησουν με πολλους τροπους,ασθενειες,εμβολια,πολεμοι,μειωση των γεννησεων,πεινα,Agenda 21,Codex Alimentarius.

Tα δυο τελευταια αποδεικνυουν ποσο αρρωστοι ειναι ολοι αυτοι οι εραστες της παγκοσμιας κυβερνησης.

    



Οταν λοιπον τελειωσουν με ολα αυτα,θα επιβιωνουν στον πλανητη οντα που θα ειναι πληρως ελεγχομενα με τσιπακια και θα εργαζονται κατω απο συνθηκες που σημερα ειναι απεριγραπτες.
Η νεα δουλεία και η επικρατηση αυτων των αρρωστημενων εγκεφαλων επι του πληθυσμου θα ειναι ολοκληρωτικη.

Η AGENDA 21 και Ο CODEX ALIMENTARIUS ειναι προγραμματα του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: