Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

Η Αξιοπουστη πολιτικη του Παπανδρεου

2009 Πριν τις εκλογες
Λεφτα υπαρχουν,μυστικες συνομιλιες με τον Στρος καν,συμμετοχη σε οποιο συλλαλητηριο γινοταν.

2009 Μετα τις εκλογες,μοιραζε επιδοματα αβερτα,εκανε ανοιχτα υπουργικα συμβουλια,μιλαγε για διαφανεια,εκανε ταξιδια με οπλα και τραπεζια,μας ελεγε οτι ολα πανε καλα.
Εκανε υπουργικο συμβουλιο με φιλους απο τα παλια,απο το γυμναστηριο,απο το τιποτα.
Εκανε εξεταστικες της πλακας,μας κοροιδεψε και συνεχιζει να το κανει με το θεμα της τιμωριας των κλεφτων.
Ισως δεν θα χωρανε οι φυλακες αν πιαστουν ολοι οι κλεφτες απο το κομμα του.


2010Συνεχιζε να το παιζει παραξενος ταξιδιωτης,ελεγε την Ελλαδα Τιτανικο,οτι κυβερναει μια διεφθαρμενη χωρα,συνεχιζε να μιλαει με το δντ.
Κατεθετε στεφανια ντυμενος παραδοσιακα φεσια των εβραιων,ελπιζω να ντυσει την Μερκελ τσελιγκοπουλα οταν ερθει στην χωρα.
Αφησε τον αντιπροεδρο του να μας βριζει ασυστολα και τους υπολοιπους να κανουν την καμαριερα της Λατση και την σερβιτορα της Χρουσαλα.

Πηγε στο Καστελοριζο για να μας ανακοινωσει οτι θα μας σωσει και θα μας παει στην Ιθακη,εκοψε μισθους,συνταξεις,επιδοματα,αυξησε φπα,φορους,πετρελαιο,βενζινη,τσιγαρα ποτα και ξενυχτια....τα δικα μας ξενυχτια αυξησε,αυτος κατι παιρνει και κοιμαται.
Πηγε διακοπες λες και δεν υπηρχε προβλημα και οταν γυρισε....ξαναπηγε διακοπες.

Εκανε 9 η 10 η 11 νεα φορολογικα νομοσχεδια,απετυχε σε ολα,εκανε ανασχηματισμο,απετυχε και σε αυτον,συνεχισε να κανει ταξιδακια,το ιδιο και ολοι οι αλλοι,απο τον λαο εκοψε και τις διακοπες,συνεχισε να κυβερναει με αδιαφορια,με απειλες,με μπλοφες.

Πηρε βραβεια,απο το εξωτερικο διοτι στο εσωτερικο επαιρνε μονο μουτζες,επεστρεφε με νικες και επιτευγματα,εκοψε απο παντου,απο το συστημα υγειας,κατεστρεψε τις εργασιακες σχεσεις,εκανε μισθους των 590 ευρω.

2011,η νικες συνεχιζονταν,εμεις δεν το καταλαβαιναμε ομως,τα ελλειμετα αυξανονταν,το χρεος το ιδιο,τα ταξιδακια στο φορτε τους,νεα μετρα πανω σε πιο νεα μετρα,αποτυχια παντου αλλα αυτος τα εβλεπε ολα ροδινα,παλι αλλαγες στο φορολογικο,να κι αλλα νεα μετρα.

Και.....
Ζηταγε συναινεση,ηθελε να παραιτηθει,παραιτηθηκε,αλλαξε γνωμη,εκανε αλλον ανασχηματισμο,εβαλε τους ιδιους σε αλλες θεσεις,μιλησε για δημοψηφισματα,για αλλες νικες,για προσπαθειες.

Αν αυτο το πολυ αραιο βιογραφικο σας κανει να πιστευετε οτι αυτο το ανικανο ον εχει καμια ελπιδα να πετυχει εστω και ενα πραγμα .......τοτε εισαστε απλα ηλιθιοι.

Αυτο δεν ειναι πολιτικη,ειναι το προγραμμα του Τσιρκου Μεντρανο,και ενω μας κοροιδευει εμεις καθομαστε και τον κοιταμε τον ακαταλληλοτερο.

Να μας ζησει...ο του Αγιου μνημονιου εχων τα γενεθλια ....
Στην Μιννεσοτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: