Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

Η απατη:Θα καταπολεμησουμε την φοροδιαφυγη

Καθως καθενας μας κοιταει τι θα του απομεινει απο οτι κερδιζει και καταλαβαινει οτι δεν θα απομεινουν και πολλα,καθως εμεις  που ειμαστε ανεργοι νοιωθουμε την αγωνια ολων των υπολοιπων συνανθρωπων μας,την αγωνια για το αν θα εχουν εργασια αυριο,τι εκβιασμους και απειλες θα πρεπει να υπομεινουν για να την κρατησουν.......

Αυτοι καταπολεμανε την φοροδιαφυγη.
Θυμηθειτε σας παρακαλω ποσες φορες τα τελευταια δυο χρονια ο τελειως αποτυχημενος υπουργος των οικονομικων ανεφερε οτι την καταπολεμαει?
Θυμηθειτε επισης ποσες φορες τα τελευταια 20 χρονια ολοι οι υπουργοι των οικονομικων εχουν δωσει συνεντευξεις σε ραδιοφωνα,εφημεριδες και τηλεορασεις με το ιδιο θεμα?

Πως καταντησε να μην εχουν κανενα μεσο να καταπολεμησουν την φοροδιαφυγη τελικα?

Απλο.
Ποτε δεν ενδιαφερθηκαν να το κανουν,ηταν μια ωραια δικαιολογια για να βαζουν πιο πολλους φορους εκει απο οπου μπορουσαν να τα παρουν.

Και προσωπικα εχω στειλει αρκετα μεηλ στην τοτε...δεν ξερω αν ειναι ακομη γραμματεα η δεν γνωριζω τι θεση εχει στο υπουργειο..Κυρια Τολιοπουλου με υποθεσεις φοροδιαφυγης,νομιζετε εκαναν τιποτα?

Τα εχω ξαναγραψει αναλυτικα αυτα,πας στα γραφεια του σδοε και σε κοιτανε σαν να εισαι αρειανος επειδη τους λες οτι καποιοι φοροδιαφευγουν.

Η θα ξεχασω οτι επι δυο χρονια εστελνα επιστολες στους κυριους αυτους να συλλαβουν την τεραστια φοροδιαφυγη που εκανε η εταιρεια που με απελυσε αργοτερα?

Αντι να τους πιασουν και να τους βαλουν να πληρωσουν αναδρομικα οτι εχουν κλεψει....τους εδωσαν και βεβαιωση οτι τους ελεγξαν και οτι δεν φοροδιαφευγουν.

Και για γελια και για κλαματα ειναι η υποθεση.

Και τελικα παραδεχθηκαν προσφατα οτι δεν εχουν μηχανισμο για να πιασουν την φοροδιαφυγη.
Για να τα πιανουν ομως ....μηχανισμο εχουν.

Παρτε το χαμπαρι,αυτοι εχουν βρει το θυμα τους,ειμαστε εμεις....αλλον δεν τους ενδιαφερει να βρουν,μην ακουτε λογια και υποσχεσεις,κανεναν δεν θα πιασουν,αν ηθελαν θα τους ειχαν πιασει.

Και οταν ακουτε οτι καταπολεμουν την φοροδιαφυγη...πεστε στα χαλια....η τα μωσαικα ,,,,,και ξεσπαστε σε γελια με σπασμους.
Αυτο κανω εγω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: