Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

Να φυγουμε,να παμε αλλου

Τελικα η χωρα αυτη δεν ειναι δικη μας πλεον,αφησαμε τους προδοτες να μπουν,εμεις τους δωσαμε τα κλειδια και μετα σιγουροι οτι ολα θα πανε καλα καθησαμε και τα πιναμε.

Και ηρθανε με σχεδιο,το λεγανε προεκλογικα οι προδοτες,ηρθε ο παγκοσμιος κυβερνητης και στρογγυλοκαθησε και μας ειπε....λαθος αγορια και κοριτσια"λεφτα δεν υπαρχουν"ετσι σας το ελεγα για να σας τυφλωσω,να παρω την εξουσια και να κουμανταρω την χωρα οπως θελει το παρανοικο μυαλο μου.

Και μαζι με αυτον ηρθαν και αλλοι,κατι γυμναστριες,κατι λορδοι,κατι κηπουροι και καθησαν στο τραπεζι και εφαγαν και ηπιαν και εκαναν και ταξιδακια οπου ηθελαν,και μας κοιταξαν απο εκει ψηλα,πηραν το συνταγμα της χωρας και το εκαναν κουρελοχαρτο,ψηφισαν οτι ηθελαν και μετα.......


Μας ειπαν οτι απετυχαν,οτι τα μετρα δεν ηταν αρκετα,και θα ηταν αναγκη να παρουμε και αλλα,και μεσα σε ολα τα αλλα.....να ξεπουλησουμε την χωρα,απο ακρη σε ακρη,χωρις επιστροφη,χωρις να μπορουμε να αντιδρασουμε,και τι μπορουμε να κανουμε τωρα εμεις?
Τα κλειδια τα δωσαμε και δεν τα δινουν πισω,ασε που την πορτα την ανοιξαν και τωρα δεν κλεινει πλεον.

Αυτοι την χωρα την κατελαβαν,την πηραν απο εμας,και εμεις πολεμαμε χωρις οπλα να την παρουμε πισω,τι πρεπει να κανουμε....προς τα που να στραφουμε,ισως μια ειναι μονο η λυση...

Να φυγουμε.... να παμε αλλου

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: