Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Εδω παπας,εκει παπας,που ειναι το ευρω σου?

Η αρρωστεια τους θα καταντησει και ολοκληρη την χωρα αρρωστη,μιλαω για αυτη την γελοια κυβερνηση και το αστειο κομμα το οποιο διαμαρτυρεται στα λογια και επειτα πηγαινει αμιλητο και ψηφιζει οτι αποφασισε ο μνημονιακος ανικανος πρωθυπουργος και οι κολλητοι του απιστευτοι υπουργοι.

Αλλαζουν το νεο μνημονιο καθε ωρα και στιγμη με εναν μονο σκοπο,να μαζεψουν οσα μπορουν και απο οπου μπορουν,δεν τους ενδιαφερει καθολου ο λαος,αν πεινασει,πως θα επιβιωσει,τι ειδους ζωη θα ζησει?

Ο Παπανδρεου ειναι πλεον επικινδυνος για τον λαο,υποτελης για τους ξενους εντολεις του,με απειλες και εκβιαστικα διλληματα εχει καταντησει την υποτιθεμενη δημοκρατια μια μπανανια πουλημενη στους φιλους του στο εξωτερικο.

Υπαρχει καποιο αρθρο στο νεο μνημονιο που να μειωνει εστω και στο ελαχιστο τους μισθους και τις συνταξεις των ανικανων 300 βουλευτων?
Μειωσε καμια απο τις παροχες των υπαλληλων της βουλης?
Οχι
Μονο τους μισθωτους και τους συνταξιουχους κυνηγαει μονιμα,μονο τους εργαζομενους των 500 ευρω φορολογει με τετοιο τροπο.
Και που ειναι οι υπολοιποι αγανακτισμενοι βουλευτες?
Γιατι δεν παραιτειται κανεις?

Πιστευουν οτι αυτο το εγκληματικο τους σχεδιο θα κρατησει αιωνια,οτι οταν τελειωσει θα αποφυγουν τις ευθυνες τους με ενα συγνωμη?

Οσοι βοηθησαν,υπεγραψαν,συνηγορησαν στην πωληση του λαου και της χωρας .....

Ειναι και θα παραμεινουν ενοχοι εσχατης προδοσιας.
Δεν με ενδιαφερει αν αντιδρουν με λογια.
Με ενδιαφερει τι εχουν υπογραψει.

Οι παπατζηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: