Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

Δεν εχουμε πλεον ελπιδα σωτηριας?

Παρακολουθησα αποψε στο Κοντρα την συζητηση του Τερρενς Κουικ με τον Καθηγητη Κωστα Μπεη,δεν ειπε πολλα,αλλα αυτα που ειπε με αφησαν αναυδο,μεσα σε ολα εκτος απο την βαθεια απογοητευση του για ολα οσα συμβαινουν και προκειται να συμβουν στην χωρα μας ειπε  οτι ακομη και μια πραγματικη δικτατορια θα ηταν καλυτερη απο αυτο που συμβαινει αυτη την στιγμη στην χωρα.

Επισης ανεφερε για απειλες κατα της ζωης του,και οτι ειχε συνομιλια με καποιον που τον ονομασε "ηρωα της Ελλαδας"και ο οποιος του ανεφερε οτι σκοπευει να καταθεσει και αυτος αιτηση για να παρει τα χρηματα που δικαιουνται αναδρομικα οι βουλευτες,διοτι οπως του δηλωσε "εχει καλυτερο τροπο να τα ξοδεψει εκεινος".

Αν ενας καθηγητης με τετοια ιστορια στα κοινα,λεει τετοια πραγματα τι πρεπει να σκεφτουμε εμεις απλοι ανθρωποι χωρις δυναμη να κανουμε τιποτα αλλο απο το να περιμενουμε το τελος αυτης της χωρας και το δικο μας?

Αν ο λαος δεν εχει πλεον την δυνατοτητα να οριζει την τυχη του τι ειδους πολιτευμα ειναι αυτο στο οποιο σκυβουμε ολοι το κεφαλι μας>?

Οπως ειπε και ο Κυριος Μπεης,που ειναι οι υπολοιποι πανεπιστημιακοι και ακαδημαικοι της χωρας?
Μονο εκεινος και ο Κασιματης εχουν μεινει να μιλανε για το κακο που αρχιζει πλεον να φαινεται στον οριζοντα?

Αποψε το κρατος εδειξε την δυναμη του στον λαο,τον προειδοποιησε,του ειπε οτι εκεινο εχει την δυναμη να τον διαλυσει και να τον κανει κομματια,αποψε καταλαβαμε ολοι μας οτι η βουλη ειναι ενα εργαλειο στα χερια καποιων παρανοικων ανθρωπων οι οποιοι θα κανουν οτι τους εχουν πει να κανουν,θα εκτελεσουν ολες τις εντολες ως το τελος σαν υπνωτισμενα οντα αδιαφορωντας για το αποτελεσμα.

Εμεις λοιπον δεν εχουμε ελπιδα σωτηριας?
Ειμαστε καταδικασμενοι να υπομεινουμε την ανεχεια,την ανεργια,την πεινα,την καταρακωση των δικαιωματων μας σαν ατομα,σαν πολιτες,σαν ανθρωποι?

No mercy.....

H συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: