Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2011

Μνημονιο χωρις Νησι

Δυστυχως δεν μας την εκανε την χαρη αυτη την φορα ο την χωρα ξεπουλησας,δεν πηγε σε νησι να μας ανακοινωσει την περαιτερω φτωχοποιηση της χωρας,δεν στηθηκε μπροστα απο ενα γαλανο τοπιο να μας πει παλι οτι κλαιει και οδυρεται που μας εχει φερει στον γκρεμο και απλα σκεπτεται με ποιον τροπο θα πας σπρωξει να πεσουμε.

Και φυσικα αρχισε παλι τις ανοησιες που του γραφουν οι αστειοι και καλοπληρωμενοι συμβουλοι του,δηλαδη οτι θα αλλαξει η Ελλαδα .....που το ξερουμε οτι θα αλλαξει αλλα πως θα γινει δεν εχουμε καταλαβει ακομη,περι προτασεων που περιμενει...για να τις πεταξει στο καλαθι των αχρηστων οπως κανει παντα...και αλλα τετοιου ειδους σαχλα λογριδια.

Η φραση που θα μεινει ειναι:
Μαζι μπορουμε ΚΑΙ να τα καταφερουμε,σημαινει οτι δεν θα τα καταφερουμε,

Το γεγονος ειναι οτι δεν αλλαζει τιποτα απο τον τροπο που σκεπτεται να μας σωσει και αυτο σημαινει οτι η πρεπει να φυγουμε απο την χωρα το συντομοτερο η πρεπει να φυγουμε απο την χωρα το συντομοτερο.

Τουλαχιστον εχουμε δυο διεξοδους.

Το πιο αστειο απο ολα ηταν αυτο το υφος...συγνωμη που σε σφαζω,ποναω που πονας αλλα αυτες ειναι οι εντολες που εχω.
Κυριε διαχειριστα μας χαρειτε την εξουσια οσο την εχετε,ελπιζουμε οχι για πολυ,και αφηστε μας να βρουμε εμεις λυσεις στα χιλιαδες προβληματα που μας εχετε δημιουργησει.

Παντως απο εσας λυση δεν περιμενουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: