Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2011

Πως θα μαζεψουμε τα κομματια μας?

Την ωρα που αυτοι μαζευονται σε γραφεια να συζητησουν με τις ωρες τι δεν εχει παει καλα και καταληξαμε σε αυτο το χαλι,την ωρα που ξεχνανε οτι εχουν υπογραψει τα παντα και εχουν δωσει το δικαιωμα σε εναν μονο να υπογραφει για αυτους....ο λαος συνεχιζει να ζει.

Με την αγωνια για το αυριο,με τον θυμο να μαζευεται και να μην ξερει απο που να βγει,με ανασφαλεια και αγχος,αυτο ειναι τα μονα που εδωσαν στον λαο,ολα τα αλλα τα πηραν,και συνεχιζουν να ζητανε χωρις να εχουν φερει καμια αποδειξη οτι με οσα πηραν πετυχαν κατι,παρα στα λογια.

Η οικονομικη χρεοκοπια ειναι κατι που θα αντεξουμε,οι πιο πολλοι,η ηθικη ειναι χειροτερη ομως,η ανεμελια μας χαθηκε,μαζι με την εμπιστοσυνη μας και την δυναμη μας μας.
Πως θα ξεκινησουμε απο τον πατο να ανεβουμε λιγο πιο ψηλα,ποιους θα εχουμε σαν παραδειγμα για αυτο,οσους τοσα χρονια μας ποτιζαν λιτοτητα,ακριβεια και ψεμα?

Εμεις που παντα πληρωναμε,οι μισθωτοι,ανεργοι τωρα,βλεπουμε οτι παλι εμεις θα πληρωσουμε,εμεις τα φαγαμε ειπαν,μαζι τους.....ειναι η ξεφτιλα τους μεγαλη και τι να αντικρουσεις...
οταν ο ανθρωπος απομακρυνεται απο την φυση του δεν μπορεις να περιμενεις οτι οι αντιδρασεις του θα ειναι ανθρωπινες.

Πως θα δωσουμε μια σπρωξια στην κατεστραμενη πιστη μας να σηκωθουμε λιγο,λιγο μονο,η θλιψη ξεχειλιζει μεσα μας,και τα νεα παιδια?καλα εμεις..... οι επομενοι?

Ποιο ειδικο δικαστηριο θα δικασει τα εγκληματα κατα της ψυχης μας?

Το αλλο το γλυτωσανε χαρη στην ασυλια τους.

Αυτο δεν πρεπει να το καταφερουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια: