Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

Το Μποτοξ δεν κραταει πολυ

Πως τα κανουνε,πως τα καταφερνουνε,και μετα τοσες πατατες βρισκονται αντι στην φυλακη ...στην κυβερνηση....αυτο προκαλει εκπληξη.

Πως παρουσιαζουν το παλαιο νεο,πως αυτοι που εβριζαν τωρα γλυφουν πατοκορφα,πως αυτοι που ηδη υπηρχαν στο υπουργικο συμβουλιο μιλανε για νεες επιτυχιες οταν εχουν αποτυχει πληρως σε ολα οσα εχουν κανει.

Πως αυτος που κατηγορουσε την οικονομικη πολιτικη θα αναλαβει να ψηφιστει το μεσοπροθεσμο που κατηγορουσε,πως ενας που ηταν υπο παραιτηση χθες σημερα ειναι υφυπουργος ετσι αποτομα?

Πως ολοι μιλανε για το κοινο καλο(το δικο τους)οταν δεν ξερουν καν τι σημαινει η λεξη για τον λαο,πως ορκιζονται να τηρουν το Συνταγμα και τους νομους οταν τους παραβαινουν με καθε νομοσχεδιο.
Πως βαζουν το χερι στο ευαγγελιο οταν ελαχιστοι εχουν αυτη την πιστη μεσα τους διοτι εως τωρα για να φτασουν ως εκει εχουν προδωσει τα ιερα και τα οσια?

Η κατασταση εχει γειρει επικινδυνα,εδω μονο ενα γενικο λιφτινγκ θα σωσει την κατασταση,αυτο το σωμα ειναι σαπιο και γεματο λιπος,οι ρυτιδες εχουν καλυψει τα παντα.

Και δυστυχως το μποτοξ δεν κραταει πολυ,ουτε οι υποσχεσεις τους.

Tα χθεσινα ειναι παρελθον και το '65 ειναι το μελλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: