Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

Δυο λαοι σε μια πολη

Σε αυτη την πολη δεν ζουμε μονοι μας,ζουμε μαζι τους,εμεις προσπαθουμε να επιβιωσουμε και αυτοι κανουν την ζωη μας καθε μερα και πιο δυσκολη με τις αποφασεις τους.
Η φιλοπατρια τους και το ενδιαφερον τους για την χωρα δεδομενο....ετσι λενε,και ομως την αφησαν ερμαιο των ορεξεων του συναφιου τους,την σπαταλησαν σε διορισμους και υποσχεσεις για καλυτερη ζωη,την πουλησαν στους εντολεις τους οι οποιοι δεν ειμαστε εμεις.

Τωρα ανησυχουν,κτιζουν τοιχους για να προφυλαχθουν απο την οργη μας,κυκλοφορουν σε μερη απροσιτα και με μυστικοτητα βγαινουν και κυκλοφορουν σε γωνιες που δεν θα τους δει κανεις.
Αν ομως στα αληθεια ειχαν μοναδικο ενδιαφερον την καλυτερευση της ζωης μας ...για ποιο λογο εμεις να νοιωθουμε οργη εναντιον τους,ισως για την σπαταλη,την κλοπη,τα οφελη που αποκομιζουν ενω κλεβουν τα ελαχιστα δικα μας,το ψεμα και την απατη,την ασυλια τους και την καλοπεραση τους.

Δυο λαοι σε μια πολη,ποιος τοιχος κρατησε ποτε εναν λαο απο το να φτασει τον διπλανο του,τι φοβουνται αφου μας λενε οτι αυτο που κανουν το κανουν για το καλο μας?
Το καλυτερο θα ειναι να αφησουν αλλους που μπορουν να συνεχισουν,και να παρουν τους τοιχους που σηκωσαν και να φυγουν,ειναι ανεπιθυμητοι για εμας.
 Στην ιδια πολη μπορεις να ζησεις ειρηνικα με φιλους και οχι με εχθρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: