Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

Το παρακρατος του πασοκ σε πληρη εξελιξη

Οπως ξερετε μια μεγαλη ομαδα συμπατριωτων μας επι δεκαετιες τρωνε και πινουν απο ενα βαρελι απυθμενο που λεγεται πασοκ,αυτο το βαρελι καθε φορα που καποιος παει να το ανοιξει ωστε να γευτει ολος ο λαος το φαγοποτι του πασοκ.... αντιδραει,σπασπωδικα στην αρχη,με απειλες,με εκφοβισμους,οταν δει οτι ο λαος υποχωρει τοτε ξαναρχιζει το φαγοποτι ησυχο οτι το τακτοποιησε το θεμα.

Οταν ο λαος ομως δεν τρομοκρατειτε απο τους εκφοβισμους τοτε το βαρελι ξεκιναει την μεγαλη επιθεση,να φοβισει τον κοσμο και τον κανει να μην ξαναβγει απο το σπιτι του ξανα,και το εχει πετυχει πολλες φορες το παρακρατος αυτο,διοτι το παρακρατος ζει και βασιλευει κατω απο τις φτερουγες των πολιτικων που το συντηρουν.

Σαν τους οπαδους των ομαδων που τα σπανε οταν αδικειται η ομαδα τους ετσι και αυτοι ξεπεταγονται ξαφνικα και με την ανοχη της αστυνομιας καταστρεφουν οτι με κοπο προσπαθει να φτιαξει ο λαος.

Αυτο το βλεπουμε και σημερα στο Συνταγμα,το παρακρατος του πασοκ σε πληρη εξελιξη,ταχα αριστεροι,ανενταχτοι,αναρχικοι,οτιδηποτε αλλο απο αυτο που πραγματικα ειναι.

Μερος της χουντας που μας κυβερναει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: