Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Οποιος δεν θελει να ζυμωσει...δεκα μερες κοσκινιζει

Συμβουλια επι συμβουλιων,συσκεψεις επι συσκεψεων,συζητησεις απι συζητησεων και διαφωνιες επι διαφωνιων...και ολα αυτα για ποιο λογο?
Για να συζητησουν ενα προγραμμα το οποιο εχουν ηδη συμφωνησει με την τροικα και δεν ξερουν πως να το εφαρμοσουν.
Η πληρης καταρρευση ενος κομματος το οποιο ελεγε οτι ειχε και σχεδιο,ουτε προς τα που ειναι το εμπρος και που το πισω δεν εχουν ιδεα,το σχεδιο τους ελειπε.

Η πληρης αποτυχια σε οσα επι ενα χρονο εκαναν δεν εχει δικαιολογιες,μας εταζαν οτι θα βγουμε στις αγορες,οτι θα κατεβασουν το ελλειμα,οτι θα ξεπερασουμε τα δυσκολα,ποσο πιο ανικανοι μπορει να ειναι φετος με το νεο μνημονιο?
Ποσο πιο ηλιθιοι πρεπει να ειμαστε εμεις για να πιστεψουμε ...οχι οτι το πιστεψαμε και την πρωτη φορα,οτι θα καταφερουν κατι?

Τιποτα δεν θα καταφερουν,θα καταστρεψουν ακομη και οτι εχει μεινει ορθιο και μετα θα συζητανε για νεα μνημονια η απλα θα μας συρουν στην χρεοκοπια ζητωντας ταπεινα συγνωμη.

Αυτα κανει η αλαζονεια και η πιστη οτι εχοντας ενα ονομα μπορει να γινεις ηγετης,η κακομοιρια δεν κοιταει ονοματα,ερχεται και σε βρισκει εκει που εισαι και δεν την ξεφορτωνεσε ποτε.
Καλε μου Γιωργακη,ηθελε η μαμα σου να γινεις πρωθυπουργος,και εμενα το ηθελε,εγινα?
Οχι,και εγω μπορει να ειχα καλυτερες ιδεες απο σενα παγκοσμιε αποτυχημενε.

Κρατα το σπιτι στο Καστρι,μην το βαζεις υποθηκη οπως ειπες,εχεις βαλει υποθηκη ολη την χωρα,η δεν το εχεις καταλαβει ουτε αυτο?

Τελικα τι καταλαβαινεις για να ξερουμε και πως να σου φερθουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: