Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

Γιατι ο Γιωργακης δημιουργησε ενα προβλημα που δεν μπορει να λυσει?

Ολοι θυμομαστε τις προεκλογικες εξαγγελιες του Γιωργακη περι χρηματων που υπαρχουν.... ενω δεν υπηρχαν,ολοι μαθαμε μετεκλογικα οτι ο Γιωργακης ηξερε οτι η οικονομια δεν πηγαινε καλα απο πολυ νωρις.

Τα σπρεντς ηταν γυρω στις 132 μοναδες βασης και φαινοταν οτι θα χρειαστουμε χρηματα αμεσα,τι εκανε ο Γιωργακης?
Αρχισε να τρεχει αμηχανα στην Ευρωπη μαζι με τον ανικανο υπουργο οικονομικων και να εκθετει την χωρα,με οπλα και τραπεζια,με διεφθαρμενο λαο,με Τιτανικο,τα σπρεντς ανεβαιναν και ενω ειχαμε προτασεις για δισεκατομμυρια εμεις δεν τα πηραμε αλλα συνεχισε ο Γιωργακης να τρεχει απο πολη σε πολη και χωριο και να κατηγορει την Ελλαδα,τα σπρεντς ανεβαιναν και ενω απο αλλες χωρες μας εδιναν βοηθεια με πολυ καλους ορους ο Γιωργακης εκανε αυτο που απο πριν τις εκλογες ειχε αποφασισει.

Μας πηγε στο ΔΝΤ.

Εχει περασει πανω απο ενας χρονος απο τοτε,περασε με ταξιδακια ολων τους,ποτε εδω και ποτε εκει,και παντα γυριζαν με νικες,πηραν τετοια μετρα που δεν ειχαν δει οι Ελληνες ποτε,υπηρχε αντιδραση αλλα ειχαν υποσχεθει οτι συντομα με αυτα τα αδικα μετρα θα μας εβγαζαν απο την κριση.
Περνωντας οι μηνες ακομη και οι αδαεις καταλαβαν οτι το μνημονιο δεν βγαινει,οι μονοι που επεμεναν ηταν η ανικανη συμορια του Γιωργακη οι οποιοι συχναζαν σε καναλια και ραδιοφωνα και υμνουσαν τον μεγαλο οραματιστη που θα μας εσωζε παρ'ολο που πονουσε με τον πονο μας.

Περασαν νομοσχεδια απιστευτα,αλαζονες εβγαιναν και μιλαγαν για επιτευγματα οταν η ανεργια ανεβαινε στα υψη,οταν η αναπτυξη επεφτε στα ταρταρα,οταν τα προβληματα μεγαλωναν.

Και τελικα απετυχαν....σε ολα,σε ολα ομως,και ακομη επιμενουν οτι νικησαν,και αναγκαζονται παρα τις υποσχεσεις του Γιωργακη οτι θα εβγαζε νομο οτι δεν θα πουλαγε την πατριδα μας....να την πουλησουν ολοκληρη,μαζι με τους κατοικους για φτηνους εργατες.

Και θα αποτυχουν και παλι,αλλα το ερωτημα ειναι αλλου.

Ειναι τοσο ανικανοι η δημιουργησαν ενα προβλημα που δεν μπορουν να λυσουν?

Αυτο θα το δουμε αργοτερα,εχω τις σκεψεις μου αλλα θα με θεωρησετε παρανοικο αν σας πω οτι το σχεδιο ηταν αυτο.

Να φτασουμε εδω,και ολες οι ενεργειες εγιναν για να φτασουμε εδω,γιαυτο η αργοπορια στο να παρουν μετρα στην αρχη,γιαυτο η αδιαφορια στο αν πετυχουν τους στοχους που οι ιδιοι ειχαν βαλει.

Το θεμα δεν ειναι απλο,ειναι συνθετο,ειναι τοσο ηλιθιος ο Γιωργακης η αυτο τελικα ηταν το σχεδιο του?
Θα περασει ο καιρος και θα το ξαναδουμε αυτο το θεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: