Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

Οι πολιτες απευθυνονται σε εθνικα συστηματα δημοκρατιας που ειναι αδυναμα -Οι πρωτες δηλωσεις που υπονοουν Παγκοσμια κυβερνηση.



Αυτο δηλωσε ο διαχειριστης μας σε συνεδριο για την κλιματικη αλλαγη,οσοι γνωριζουμε τι πιστευει ο πακοσμιος κυβερνητης καταλαβαινουμε τι εννοει οταν λεει αυτα τα λογια.

Η εποχες που θα ερθουν ειναι δυσκολες,ειναι πλεον φανερο οτι η αποφυγη των ευθυνων και η αδιαφορια του πολιτικου συστηματος για τα προβληματα που προκαλει με αυτη την "αδυναμια"του  οτι οδηγουν στο επομενο βημα.

Να προωθηθει μεσω αυτης της αδυναμιας η πιστη των πολιτων οτι οι εθνικες κυβερνησεις δεν μπορουν πλεον να λυσουν κανενα προβλημα,οτι οι πολιτικοι ειναι αδυναμοι,οι εθνικες στρατηγικες δεν αποδιδουν και οτι μονο κατι μεγαλυτερο θα μπορουσε να βοηθησει τους λαους να ξεπερασουν αυτη την κριση.

Και η λυση ειναι ετοιμη,αλλα αυτο αποδεικνυει τον λογο που επι τοσους μηνες αυτο που εχει συμβει στην Ελλαδα ηταν προγραμματισμενο.
Ο Παπανδρεου ακολουθει κατα γραμμα τις εντολες των ελιτιστων για την προετοιμασια του λαου για την επικειμενη αλλαγη,ο λαος δεν θα πιεστει να αποδεχθει την αλλαγη αυτη,ειναι ηδη ετοιμη απλα πρεπει ο ιδιος να την ζητησει.

Κατι που θα τον βγαλει απο τα αδιεξοδα,την διαφθορα,την ανικανοτητα,αλλα δεν θα γνωριζει ο κοσμος τι κρυβεται πισω απο την Παγκοσμια κυβερνηση.

http://www.foreignpolicyjournal.com/2011/03/24/a-rothschild-plan-for-world-government/
Το τελος της ανθρωποτητας οπως την ζησαμε εως σημερα,αυτο που ζουμε εδω σαν πειραματοζωα και το οποιο δεν προκειται να σταματησει ουτε με αυτα τα μετρα...ειναι το αρχικο σχεδιο.
Οποιος ενδιαφερεται ας διαβασει τι προβλεπει το σχεδιο των ελιτιστων για παγκοσμια κυβερνηση.

Ηδη ειμαστε στα πρωτα σκαλοπατια,ο διαχειριστης μας το εχει πει...θα συνεχισει με οποιοδηποτε κοστος,εμεις ειμαστε ετοιμοι να το δεχθουμε αυτο?

Το βιντεο ειναι απο παλαιοτερη δηλωση του για παγκοσμια κυβερνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: