Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2011

Εικοσι μηνες μετα....εικοσι χρονια πισω

Αγαπητοι μας πελατες.....πολιτες ηθελα να πω αλλα απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.

Μετα την καταπληκτικη επιτυχια της Αλεξανδρατου που την εβγαλε και dvd ειπαμε μιας και ειμαστε σε κριση να βγαλουμε κατ'αρχην ενα βιντεακι να δουμε αν θα πουλησει και μετα θα κανουμε ταινια μεγαλου μηκους.

Διοτι αλλο να πηδιεται η Αλεξανδρατου με δυο και αλλο να βλεπεις μια κυβερνηση και ενα κομμα ολοκληρο να πηδαει επι εικοσι μηνες ακαταπαυστα εναν λαο.
Μετα την προβολη του το βιντεο και η ταινια που θα ακολουθησει θα μεταφραστει σε ολες τις γλωσσες διοτι μας την εχουν ζητησει και αλλα σοσιαληστρικα κομματα.

Αυτο που δειχνουμε μεσα στο μικρο αυτο βιντεο,διοτι αυτα που καναμε δεν χωρανε ουτε στην ταινιοθηκη της Ελλαδος...ειναι πως πηραμε μια χωρα απο το χερι υποσχομενοι τοσα και τοσα και την καταληξαμε στο χειλος του γκρεμου....απλα περιμενουμε να ξεφορτωθουν οι ευρωπαιοι τα υπολοιπα ομολογα,να σιγουρευτουμε οτι δεν θα παθουν τιποτα οι τραπεζες ....για να της δωσουμε την τελευταια σπρωξια στο βαραθρο.

Στην ταινια που θα ακολουθησει θα με δειτε να τρεχω σε ολες τις διαδηλωσεις,να διαμαρτυρομαι που πουλησαν το λιμανι του Πειραια,να κλαιω με μαυρο δακρυ,σε αλλη σκηνη θα με δειτε να αναφερω οτι οι εργαζομενοι ζουν σε εργασιακο μεσαιωνα και κανεις δεν προστατευει τα δικαιωματα τους,επισης εχω και σκηνη απο το υπουργειο εργασιας που το επισκεφθηκα προεκλογικα και ανεφερα ολα τα πιο πανω.

Θα ακουσετε τις δηλωσεις μου για τους χαμηλους μισθους και συνταξεις που εδινε η νουδου,οτι θα αγορασουμε παλι τον οτε και το λιμανι,οτι η Ελλαδα δεν πωλειται και αλλα που ελεγα κατα τις συνεχεις εξοδους μου στον λαο για να του δειξω ποσο ενδιαφερομαι.

Το Οσκαρ υποκριτικης το εχω στο τσεπακι,τι αλλο βραβειο παιρνει ενας καλος υποκριτης?
Της ανοιχτης παλαμης το αποδεχομαι και σας ευχαριστω.

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι πετυχαμε πολλα σε εικοσι μηνες,σας πηγαμε πισω εικοσι χρονια....και που να ειστε απο μια μερια να δειτε ποσα χρονια θα σας παμε πισω τους επομενους μηνες.

Αυτη δεν ειναι κυβερνηση.
Ειναι η μηχανη του χρονου.

Και ειναι μια απο τις λιγες μηχανες του χρονου που δεν παει ποτε μπροστα.

Παντα πισω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: