Τρίτη, Ιουνίου 07, 2011

Πρεπει να φυγει η ανικανη κυβερνηση Παπανδρεου

Αυτο που ζουμε εικοσι μηνες τωρα ειναι η πληρης απαξιωση της πολιτικης και των πολιτικων,ανεξαρτητως κομματων,ζουμε οπως και οι ιδιοι οι βουλευτες του πασοκ παραδεχονται μια opengov της πλακας,ενα αστειο κυβερνητικο σχημα με φιλαρακια και ανοητα εκτρωματικα προσωπα τα οποια ζουν πλουσιοπαροχα και ξενυχτανε με μονο σκοπο να λεηλατησουν την ζωη μας και την οικονομια της χωρας.

Και εμεις τα πληρωνουμε αυτα τα ανθρωπαρια που εσκεμμενα βιαζουν τις ζωη μας με εκβιαστικα διλληματα τυπου,η ευρω η καταστροφη,η παπανδρεου η τανκς,η ψηφιζουμε το νεο μνημονιο η δεν θα εχουμε να πληρωσουμε.
Και με εναν αστειο εκπροσωπο να κατηγορει μικροτερα κομματα για τους αγανακτισμενους που αντιδρουν στις ομιλιες των κυβερνητων μας στις οποιες εκθειαζουν τις μεγαλες επιτυχιες τους.

Ζουμε παραλογα πραγματα,εναν μπλοφατζη που περναει τον καιρο του ταξιδευοντας και κατηγορωντας την χωρα,εναν ηγετη εκβιαστη εναντιον του λαου που κυβερναει ερημην του,εναν πωλητη σε τιμη ευκαιριας της περιουσιας του λαου και με αλαζονεια συνεχιζει να κανει οτι του κατεβει στο λιψο του μυαλο.

Ο Παπανδρεου πρεπει να φυγει,αδικα εχει γατζωθει και τρεμαμενος απο τον φοβο των αγανακτισμενων καθυστερει να παρει αποφασεις.
Δεν ανεχομαστε αλλους εκβιασμους.
Δεν θελουμε δημοψηφισματα.
Θελουμε να φυγει ο Παπανδρεου και το τσουρμο του.
Θελουμε εκλογες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: