Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

Ο παγκοσμιος κυβερνητης αυτο...αναλυετε.

Aλλη μια ομιλια,με τα ιδια συνθηματα,τα ψεματα,να μιλαει για τις μεγαλες αλλαγες....πεινα,ανεργια,δυστυχια του λαου,αυτο εννοει,μιλαει για το τι αισθανεται σημερα ο πολιτης...απο που ξερει τι αισθανεται ο πολιτης?
Μιλαει για παλη,με τις δυναμεις τους...δυναμικα(σικ)ωστε να παιξει η Ελλαδα τον ρολο της.

Μιλαει για ιδιοτελειεα των οικων αξιολογησης,τα παραγωγα,τους ιδιωτικους παραδεισους....συγνωμη αυτο  ειχε να πει μεσα σε οσα συνεβησαν?
Αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα,αμηχανια και λαθη της ευρωπαικης ενωσης στον τροπο που χειριστηκαν την κριση....ενω αυτος τα εκανε ολα σωστα....μιλησε και με την Μερκελ για την διαπραγματευση,για ενα νεο προγραμμα δανειοδοτησης που θα ειναι μαμουθ,για την συλλογικη διαχειριση του χρεους.

Σημαντικες επιτυχιες.....???της κυβερνησηςπαλι μπαρουφες και "λεφτα υπαρχουν"αλλαγες επωδυνες στην χωρα..οπως τα λεει τα γραφω αραγε καταλαβαινουν οι απο κατω τι λεει?
Δεν σημαινει οτι εκλεισε η συμφωνια,δυσκολη διαπραγματευση,κρισιμες μερες,κατι αλλα ντ αλλα παλι,ελληνικα μιλαει?
Η λυση η σωστη η προστυχη,ο Σαρκοζυ σημερα διαβαζει την δηλωση του...ολοι δηλωσεις για τον Γαπ εκαναν?

Αλλη γλωσσα μιλαει,ενοτητα και οχι εθνικες φιλονικιες,αισθημα ευθυνης και πνευμα συμβιβασμου,μπα αλλη γλωσσσα μιλαει,παλι απειλει για κατι ...οχι αυτος ο Σαρκοζυ.
Να σταθουμε στο υψος των περιστασεων να δουλεψουμε ενωμενοι,τις φουρτουνες...φιλοι και φιλες,απαντηση μας ειναι η σταθεροτητα,του προγραμματος μας των στοχων μας.

Τιποτα για χθες θα πει?Παραιτηθηκε η οχι?

Αλλαγες που στηριζουν τις δικες μας δυναμεις,του βαθους,σε αδικο συστημα,πολλοι δεν θα επρεπε να πληρωνουνε για τα λαθη του παρελθοντος.

Καλα ξερει τι εχει γινει σημερα?

Χειροκροτημα,
Ξερει το κοστος,τον πονο,τις δυσκολιες του καθε βουλευτη,κρατα με να σε κρατω ν'ανεβουμε το βουνο.
Χειροκροτημα.

Εθνικη προσπαθεια,αλλα ντ΄αλλα παλι,μικροκομματικα παιχνιδια,εθνικη συννενοηση,περιθωρια που προσπαθησε να εξαντλησει για την ευρυτερη ενοτητα για το καλο του τοπου.
Εγγυηση,διαπραγματευτικη δυναμη .....κοινοβουλια αλλων χωρων....να παραιτηθω εγω αφου δεν παραιτειτε εκεινος?

Και παλι αλλα ντ' αλλα,προτεινε εθνικη συννενοηση,προτεινε συνδιαπραγματευση,νεα συμφωνια,νεο δανειο,νεες μαλακιες,μαμουθ,αλλαγες που απαιτουν οι πολιτες,για εκλογικο νομο,αυτα απαιτουν οι πολιτες?
Δεν το ηξερα.....κι αλλη διαφανεια...ωχ!!!
Αποκρατικοποιησεις και λοιπα και λοιπα,αναθεωρηση του συνταγματος,σχεδιο αλλαγης στην δικαιοσυνη που νοσει....ενω η πολιτικη ειναι  υγιης.
Και δημοψηφισμα ....ωραια,δεσμευση,αλλαγες,νεα συμφωνια,,,κατι αλλα ντ αλλα παλι,προτεραιοτητες,επισπευση εσπα,προεκλογικο λογο βγαζει?

Ας φαω κατι,α οχι τωρα μιλαει για τους ανεργους και τα κατωτερα στρωματα,media strom,ideal strom,και αλλα.
Ξερει που βρισκεται?
Μιλαει για φοροδιαφυγη,πιαστε πρωτα οσους φοροδιαφευγουν και μετα μιλας.
Ειπε οτι βαζει το συμφερον της χωρας πανω απο καθε αλλο...κατι πινει σιγουρα.
Τωρα κατηγορει την αντιπολιτευση οτι εβαλε ορους που δεν μπορουν να γινουν δεκτοι,κι αλλα ντ'αλλα..θα υπηρετει την προσπαθεια εθνικης συννενοησης....
Πως?

Εχει μαθει να δινει μαχες για την πατριδα....ποτε καλε και δεν το μαθαμε?

Σχηματιζει νεα κυβερνηση,και θελει ψηφο εμπιστοσυνης απο την βουλη,τωρα γλυφει την παλια κυβερνηση οτι εχει κανει αθλο.....γελια ...απο μενα οκ!!!

Αυτοκριτικη,θελει εσωτερικη συζητηση,που εισαι καλε να σε βρουμε και να στα συζητησουμε?
Καλα σταματαω εδω διοτι ειναι γελοιο το θεαμα και το ακροαμα.

Αυτος ζει σε αλλο πλανητη,αλλη γη,αλλη παγκοσμιοποιηση.
Να τον εχουν...

Να τον χαιρονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια: