Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

Εχουμε αρκετα κελια,μας φτανουν οι κρεμαλες?

Το πολιτικο συστημα της χωρας αφου κοιμησε τους πολιτες επι δεκαετιες,τους εδωσε την δυνατοτητα να βολευτουν ωστε να βολευτει και εκεινο,βρωμισε τις ψυχες και τις συνειδησεις μας...βλεπει μπροστα του το τραγικο του τελος και δεν μπορει να το αποτρεψει πλεον.

Διοτι οση υπομονη και να κανει καποιος δεν ειναι δυνατον να καθεται να τον βιαζεις επι δεκαετιες να τον σερνεις απο  λιτοτητα σε αλλα λιτοτητα,να σε βλεπει να πλουτιζεις ασυστολα και στο τελος να ερχεσαι εσυ να του λες οτι τα φαγατε μαζι.

Η βρωμια και η δυσωδια δεν μπορει να κρυφτει πισω απο ωραια αρωματα,η σαπιλα δεν καλυπτεται με ομορφα ρουχα και μωβ γραβατες,δεν μπορουν πλεον με την ξυλινη γλωσσα τους να πεισουν κανεναν.

Ο λαος περιμενε μια αλλαγη νοοτροπιας και οχι ωραιες υποσχεσεις,περιμενε να δει καποιους φυλακη και δεν ειδαμε τιποτα,μονο κατι αστειες εξεταστικες επιτροπες να καταληγουν σε πεντε πορισματα για καθε σκανδαλο.
Ο λαος περιμενε να δει καποιον φοροφυγα στην φυλακη,οχι τον μαναβη η τον ψιλικατζη της γειτονιας του αλλα εναν απο αυτους που τωρα απολυουν δεκαδες εργαζομενους οπως η εταιρεια που με απολυσε εμενα ενω επι δεκαετιες κατακλεβε το δημοσιο με φοροδιαφυγη και εισφοροδιαφυγη.

Τα κλεμμενα να τα πληρωσουν εκεινοι που τα εφαγαν και αφου δεν μπορουν να το κανουν αυτο...τοτε θα το κανουμε εμεις,απλα απο περιεργεια ρωταω:

Εχουμε αρκετα κελια,μας φτανουν οι κρεμαλες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: