Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Ολες οι επιταγες της παγκοσμιας κυβερνησης επιβαλλονται επανω μας

Επειδη εμεις αναλωνομαστε στο γιατι και το πως ενω εκεινοι συνεχιζουν να κανουν την δουλεια που τους εχουν αναθεσει...καποια στιγμη θα πρεπει να συζητησουμε και το χειροτερο σεναριο,και ειναι πολυ απλο αν σκεφτουμε τι εγινε και τι προβλεπεται να γινει στο μελλον.

Αυτο που εχει γινει εως σημερα ειναι η προετοιμασια,κατ'αρχην η καταργηση της μεσαιας ταξης και η φτωχοποιηση του πληθυσμου η οποια επιβαλλεται αυτους τους μηνες στην χωρα με δικαιολογια την ταχα χρεοκοπια της ειναι απο τα πρωτα βηματα που εχει θεσει η Λεσχη Μπιλντερμπεργκ και τα Ηνωμενα Εθνη σαν στοχο για την επιβολη μετεπειτα της Παγκοσμιας κυβερνησης.

Αυτο δεν θα σταματησει εδω,οπως δεν θα σταματησουν και τα μετρα,παντα εναντιον του λαου οπως γινεται μεχρι σημερα παρα τις αστειες υποσχεσεις οτι θα πιασουν την φοροδιαφυγη,αυτο ειναι κατι που το λενε 30 χρονια και ακομα την ψαχνουν να την βρουν για να την πιασουν.

Επομενα βηματα θα ειναι η αρχη της ηλεκτρονικης παρακολουθησης ολων των πολιτων,η αρχη εγινε με την καταβολη ολων των συνταξεων μεσω τραπεζικων λογαριασμων,η συνεχεια θα ειναι η φοροκαρτα,η ηλεκτρονικη καρτα εργασιας και τελευταια αλλα πιο σημαντικη η καρτα του πολιτη.

Αυτα τα μετρα θα ειναι τα επομενα,και ειναι σε συστοιχια με οσα επιθυμουν αυτοι που εχουν σαν οραμα την παγκοσμια κυβερνηση,και αν θυμηθουμε οτι ο διαχειριστης μας ειναι απο τους μεγαλυτερους οραματιστες,αν και ακομη στην 79η θεση,της παγκοσμιας κυβερνησης,ειναι ευκολο να καταλαβουμε γιατι ολα αυτα που επιζητουν τα κανει πρωτα επανω μας.

Η αντιδραση του λαου στην μορφη που γινεται δεν τους απασχολει,η βια τους βολευει,μονη λυση θα ηταν οι εκλογες αλλα αυτο ουτε να το σκεφτει ο καταλληλοτερος του 19% πλεον,θα κανει οτι του εχουν πει και οταν ξεπουλησει ολη την χωρα μαζι με τα μελλοντικα κοιτασματα φυσικου αεριου και πετρελαιου...διοτι αυτο ειναι ο σκοπος του,τοτε θα ειναι πολυ αργα να αντιδρασουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: