Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

Το αυριο του Παπανδρεου ειναι τρομακτικο για τον λαο

Συνεχιζει να λεει τις ανοησιες του ο διαχειριστης μας και δεν ειναι αξιο αποριας που οτι και να γινει εκεινος θεωρει οτι νικαει και επιτυγχανει,το αυριο τον ενδιαφερει,ομως τι αυριο ειναι αυτο για τον λαο?

Ειναι αυριο για τον λαο οταν εχουν καταστρατηγηθει ολα τα εργασιακα του δικαιωματα?
Ποσο καλο αυριο ειναι αυτο οταν το μονο εφοδιο που θα εχουμε ειναι μισθοι πεινας,συμβασεις καταστροφικες,ευελιξια στην καρατομηση των εργαζομενων,ανεργια χωρις βοηθεια απο πουθενα?

Ποιο αυριο υποσχεται ο διαχειριστης μας στους νεωτερους οταν θα αμειβονται με 590 ευρω και αυτο εαν ειναι τυχεροι να εχουν εργασια?
Ποιο αυριο θελει να ειναι καλυτερο οταν οι συνταξιουχοι θα ζουν με ψυχουλα και θα προσπαθουν να επιβιωσουν οπως μπορουν?

Τελικα ηταν 2 τα χρονια της προσπαθειας η πανω απο 20 και πλεον χρονια πεινας,φτωχειας και ταλαιπωριας για τον λαο?

Τωρα θυμηθηκε τα δημοψηφισματα ο Παπανδρεου,περυσι τα πρωτα που θελησε να κανει ηταν τα νομοσχεδια για τον Καλλικρατη και τους μεταναστες,δεν χρειαζοταν δημοψηφισματα ο λαος για να πει την γνωμη του τοτε?

Γιατι δεν λεει ο Παπανδρεου την αληθεια τον λαο,γιατι δεν λεει ποια ειναι τα σχεδια του...τα πραγματικα ομως,η αληθεια δεν μπορει να κρυφτει αγαπητε κυριε,και εμεις την βλεπουμε,την ξερουμε,την καταλαβαινουμε.

Και δεν σας εμπιστευομαστε,δεν σας θελουμε,δεν ειστε ικανος να διαχειριστειτε ουτε τα του οικου σας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: