Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

Ο νέος υποψήφιος τροϊκανός πρωθυπουργός λάλησε… και έβαλε το πλαίσιο στον παραδομένο & αναχωρούντα ΓΑΠ...

   

Νεοπασοκική, νεοφιλελεύθερη, νεογκαιμπελική
Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών τεχνοκρατών μέσω επερχόμενου δομικού ανασχηματισμού προανήγγειλε από τη Νέα Υόρκη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, γράφει η Ελευθεροτυπία. Ενώ αναμένεται, όπως είπε, να αποχωρήσουν και κάποια από τα ενοχλητικά πρόσωπα του νυν οικονομικού επιτελείου. Δημοσίως στους δημοσιογράφους εκτίμησε ότι «ορίζοντας υπέρβασης των σημαντικότερων δυσκολιών είναι ο Μάιος – Ιούνιος του 2012», αλλά στη συζήτηση που είχε με τους ομογενείς ομολόγησε ότι «η ανεργία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για πολλά χρόνια», ενώ η περίοδος μεταξύ Σεπτεμβρίου – Απριλίου «θα είναι η χειρότερη περίοδος που θα βιώσει η χώρα».
Φαρμάκι τα λόγια του Ανδρέα. Ο απουσιολόγος της …Τρόικας, ο αγαπημένος του συστήματος, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη μεγαλύτερη περιφέρεια, σε...
νέες περιπέτειες. Προαναγγέλλει συμφορές, τρομοκρατεί τους πολίτες, υποθάλπει τη μιζέρια και θεωρεί ότι δεν ανήκει και στα ενοχλητικά πρόσωπα !!!
Επί θητείας του στο Εργασίας εκτινάχθηκε η ανεργία, η θητεία του στην Υγεία θα μείνει στην ιστορία ως το τέλος της κοινωνικής ασφάλισης και είναι και τιμητής των πάντων !!! Δεν λέμε ότι φέρει ακεραία την ευθύνη, αλλά τι έκανε στα χαρτοφυλάκια που ανέλαβε, εκτός από τον λογιστή της Τρόικας;
Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε για τρεις ημέρες στην αμερικανική μεγαλούπολη εκπροσωπώντας τη χώρα στην ειδική σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το HIV/AIDS.
Είπαμε ότι επί Υπουργίας του θεραπεύτηκε η λέπρα και έκλεισε η Σπιναλόγκα αλλά ας μην πάρει σβάρνα όλες τις εκδηλώσεις για τις ανίατες νόσους. Οι Χανσενικοί είναι ελάχιστοι αλλά μνημονιακοί είμαστε πλέον όλοι και δεν βλέπουμε τη θεραπεία να έρχεται…
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο δρόμο της επανάκαμψης της χώρας τροχοπέδη αποτελεί η εσωκομματική διαφοροποίηση κάποιων πρωτοκλασάτων, αφού δεν χρειάζονται «ούτε διακοπές ούτε αμηχανίες», καρφώνοντας πίσω από τις κλειστές πόρτες τους συναδέλφους του υπουργούς: «Δεν μπορείς να είσαι υπουργός και να… ζηλεύεις τους διαδηλωτές», είπε χαρακτηριστικά.
Κατηγορείτε αλλήλους, δεν έχετε κανένα σχέδιο, έχετε εξαντλήσει όλη τη γκάμα από λάθη, παλινωδίες,  και ζητάτε και συναίνεση. Αυτό δεν είναι απλά θράσος, δεν είναι πολιτικός μαξιμαλισμός. Λυπάμαι που θα το γράψω αλλά είναι δείγματα ολοκληρωτισμού, αποτελούν κεκαλυμμένες φασιστοειδείς αντιλήψεις.
Αντιλαμβανόμενος ότι η πλειονότητα των παρευρισκομένων στο προξενείο επί της 79ης Οδού στο Μανχάταν ήταν κατά κόρον συντηρητικών απόψεων και νεοδημοκρατικής κομματικής προέλευσης, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους αριστερούς «συμβούλους» του Σαμαρά που «δεν τον αφήνουν να συναινέσει», ενώ χάιδεψε ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ασκούν «υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Ο Σαμαράς απαγορεύεται να έχει δίπλα του ανθρώπους που ήταν παλιά στην Αριστερά ή έχουν μέχρι τρίτου βαθμού συγγενή Εαμίτη.   Με τους δεξιούς δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί να συμφωνούν μαζί του. Έτσι λιβανίζει και τα «υπεύθυνα»  εξαπτέρυγα.
Ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε επίσης ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα μίνιμουμ απολύσεων στις ΔΕΚΟ, υιοθετώντας στο μέλλον την αναλογία 1 προς 8 (έναντι 1 προς 5) αναφορικά με τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Ο κ. Λοβέρδος, απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, εντόπισε ότι η κυβέρνηση πάσχει όχι τόσο στην εφαρμογή της πολιτικής της, αλλά στον επικοινωνιακό τομέα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. «Μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου χρειαζόμαστε τη γρήγορη εφαρμογή του. Οι επόμενοι μήνες είναι μήνες εφαρμογής των βασικών. Από τον Σεπτέμβριο, χρειαζόμαστε να εκπέμπουμε θετικές ειδήσεις της χώρας προς το εξωτερικό. Και μ’ αυτή την αποφασιστική στάση, από τον Μάιο – Ιούνιο του 2012 όλα θα είναι στην τροχιά επανόδου και ανάκαμψης…».
Τώρα γίνατε πλήρως κατανοητός: η Κυβέρνηση πάσχει στον επικοινωνιακό τομέα. Νεοπασοκική, νεοφιλελεύθερη, νεογκαιμπελική μαγκιά. Θα περάσουμε ότι μέτρο γουστάρουμε με το μανδύα της προοδευτικότητας και του «σοσιαλισμού».
Last year Andreas, last year…
 Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλη αυτή η εθνική περιπέτεια. Η ευχή των πολιτών είναι στο τέλος της να μην υπάρχουν σε όλο το κομματικό στερέωμα, πολιτικοί προπαγανδιστές «τύπου Λοβέρδου»…
μαγκιά


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2011/06/blog-post_3359.html#ixzz1PKkJCVrb

Δεν υπάρχουν σχόλια: