Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Ποιοι κουκουλοφοροι απο μεσα δινουν τις εντολες εξω?

Αυτη η ευκολια με την οποια μαζευονται,σπανε οτι βρουν μπροστα τους και το χρησιμοποιουν για να το πεταξουν εκει διπλα απο τα ματ με ξαφνιαζει αφορητα,και αν θελουν να κανουν ζημιες γιατι δεν πανε στην Ομονοια,και εκει πλατεια ειναι και εκει εχει μαρμαρα,μιας και το Συνταγμα ειναι γεματο απο αγανακτισμενους πολιτες και εκεινοι δεν χωρανε...ποιος ο λογος να συγκεντρωθουν εκει?

Αυτη η καταστροφικη τους μανια που εχει επαναληπτικα επεισοδεια γιατι συμβαινει παντα οταν ο λαος ξεσηκωνεται και αποφασιζει να βγει απο το σπιτι του και να διαμαρτυρηθει εναντιον της κυβερνησης?
Αφου ειναι αντιεξουσιαστες δεν επρεπε και οι ιδιοι να συμπληρωσουν το κενο και να παρουν μερος και οι ιδιοι στις διαμαρτυριες αλλα χωρις να κανουν οσα κανουν?

Το παιχνιδι που παιζεται εδω και χρονια για να καταστελουν την οργη του λαου το εχουμε παρει ειδηση,δεν ειναι μονοι τους,καποιοι τους οδηγουν εκει και τους δινουν τις εντολες τι και πως να το κανουν,σκοπος καθαρος τις τελευταιες δυο φορες ειναι να αδειασει η πλατεια και ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι με την βια,βια δεν θελουν να χρησιμοποιησουν χωρις λογο,οποτε να ο λογος....οι τραμπουκοι του παρακρατους.

Ξαναθυμαμαι τον τιτλο μιας αναρτησης που εχω ανεβασει και εδω:
Το Πασοκ ειναι καθεστως και ο Γιωργακης δεν θα πεσει με χαριτομενιες

Καποιοι απο μεσα δινουν τις εντολες σε οτι πρεπει να γινει εξω,και αυτοι ειναι μερος του προβληματος και θελουν να ελεγξουν τον λαο και την οργη του.

Μεχρι ποτε θα μπορουν να το κανουν αυτο?
Ειναι σκοπος τους να χυσουν και ανθρωπινο αιμα? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: