Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

Τα μετρα που σας λεγαμε οτι δεν θα παρουμε......τα πηραμε

Αγαπητε λαε,οσοι ζειτε ακομη
Δυστυχως νικησαμε και παλι,δεν το θελουμε ,με μιση ομαδα παμε στο εξωτερικο αλλα οι εκει ομαδες ειναι τοσο δημοκρατικα αδυναμες που τις κατατροπωνουμε αμεσως,ουτε ενα ημιχρονο δεν κρατανε αντισταση,και τελικα το πηραμε,το σηκωσαμε,το φερνουμε πισω στην Ελλαδα.

Το νεο μνημονιο.

Και η νικη μας ειναι μεγαλυτερη οσο σκεφτομαστε οτι το πηραμε παναξια  θριαμβευσαμε,χωρις να δωσουμε τιποτα δικο μας,δωσαμε ολα τα δικα σας αλλα αυτο δεν μας αφορα καθολου.

Διοτι οσα δωσαμε δεν μας αγγιζουν,εμεις δεν δουλευουμε οποτε δεν εχουμε φοβο να μεινουμε ανεργοι,εμεις δεν ζουμε με 500 ευρω τον μηνα και ακομη και αν αναρωτιομαστε πως θα ζειτε εσεις χεστηκαμε στ'αληθεια,εμεις δεν εχουμε ελληνα εργοδοτη να ειναι πανω απο το κεφαλι μας συνεχεια,δεν παμε λαικη ουτε σουπερ μαρκετ διοτι τα εχουμε ολα ετοιμα.

Μην μας ρωτησετε γιατι ενω σας ειχαμε υποσχεθει οτι δεν θα παρουμε νεα μετρα ....τα παιρνουμε,διοτι μας εχετε δωσει λαικη εντολη και εφοσον μπορουμε θα κανουμε οτι θελουμε.....λαθος οτι θελουν οι εντολεις μας.
Μας λετε οτι θα πεινασετε,,οτι ειστε ανεργοι,οτι υποφερετε,αλλα αυτο δεν ειναι δικη μας δουλεια,δικη μας δουλεια ειναι να σωσουμε την χωρα,τους βιομηχανους και τους τραπεζιτες.

Και ενω εσεις θα πεινατε εμεις θα τρεχουμε σε ομορφα ταξιδακια στο εξωτερικο,Βρυξελλες,Γενευη,Παρισι,Νεα Υορκη,και θα χαλαμε τα λεφτα που υπαρχουν σε τηλεφωνικους λογαριασμους χιλιαδων ευρω και κανοντας οτι δεν συμβαινει τιποτα.

Διοτι για εμας αληθεια ....δεν συμβαινει τιποτα.

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: