Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

ΨΝΑ...Χωρις γιατρους και με ελειψεις φαρμακων

Η Εγκληματικη αντιμετωπιση του θεματος των δημοσιων νοσοκομειων απο τον Αττιλα του υπουργειου υγειας συντομα θα μας κανει να θρηνησουμε και αλλες ανθρωπινες ζωες,ο κατα τα αλλα ηδη εγκληματιας απο το περασμα του στο υπουργειο εργασιας και συνεχομενος κλαψας στις τηλεορασεις Λοβερδος αφου περασε τα γενεθλια του στην Γενευη επεστρεψε να κριτικαρει τις επιθεσεις εναντιον των βουλευτων και της" δημικρατιας"......

Και ετσι υπο την προστασια των ματ και του κτηριου της βουλης αντιμετωπιζει τον λαο και ποιον....τους ασθενεις του ΨΝΑ σαν ετοιμοθανατους οποτε δεν εχει κανεναν λογο να ενδιαφερθει για αυτους.
Εχει ξεχαρβαλωσει ακομη και τα υγιη κυτταρα στον τομεα της υγειας,οι μειωσεις στις δαπανες των νοσοκομειων ειναι αποτελεσμα να υπαρχουν τραγικες ελλειψεις σε υλικα,φαρμακα,νοσηλευτριες και γιατρους.

Και γιατι να ενδιαφερθει ο γιατρος η η νοσηλευτρια αν υπαρχουν φαρμακα η υλικα αν δεν ενδιαφερεται το κρατος?
Ποσες φορες πρεπει να τρεχει ο καθε συγγενης στα φαρμακεια να αγοραζει το φαρμακο που δεν υπαρχει?
Το γραφειο του στο υπουργειο γιατι απαντα με τετοιο τροπο στα τηλεφωνηματα που αναφερουν τις ελλειψεις?
Γιατι δεν πληρωνει τις υπερωριες και τα νυκτερινα των γιατρων και νοσηλευτριων ωστε να εργαζονται με καποιο ενδιαφερον για τους ασθενεις?

Απορω που τρεχει συνεχεια στους εισαγγελεις με φακελλους για σκανδαλα οταν το μεγαλυτερο ειναι η φιλοσοφια του για το συστημα υγειας,κανε ανθρωπε μου οικονομια αν μπορεις,αλλα τι να την κανουμε την οικονομια με νεκρους ασθενεις?

Ετσι περνανε οι μερες μου,περα-δωθε να βοηθαω διοτι τι να προλαβουν να κανουν και οι νοσηλευτριες,ευχομαι μονο οταν αρρωστησει να μην υπαρχει ουτε ασθενοφορο να τον παει σε νοκοκομειο,ουτε κρεβατι,και κυριως ....ουτε θεραπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: