Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

Οι αγανακτισμενοι μπορουν να αγανακτουν οσο θελουν...αρκει να αγανακτουν ειρηνικα

Αυτο ειναι το καθημερινο αστειο που ακουμε και βλεπουμε στις τηλεορασεις,οι παπαγαλοι της κυβερνησης οι οποιοι στην αρχη των συγκεντρωσεων αποφευγαν ακομη και να αναφερουν τι συμβαινει....τωρα εχουν μια τεραστια λατρεια με τους αγανακτισμενους της πλατειας,αρκει να ειναι ηρεμοι και να γυροφερνουν εκει μουτζωνοντας το κτηριο,τρωγωντας σουβλακια η βρωμικα και λεγοντας την αποψη τους στις καμερες των διαφορων τηλεοπτικων σταθμων.

Περασε ενας μηνας απο την αρχη των κινητοποιησεων αυτων,ειδατε εσεις να αλλαζει κατι?
Μηπως πιστευεται οτι ο ανασχηματισμος εγινε υπο την πιεση των αγανακτισμενων?
Θεωρειτε οτι αυτη η μαζωξη ενδιαφερει καθολου την κυβερνηση,οτι αν γινει πιο επιθετικη δεν εχει τροπους να την σταματησει?
Πιστευουν οσοι θεωρουν οτι μουτζωνοντας το κτηριο η σπρωχνοντας τον τοιχο στην Β. Σοφιας θα πεισουν τους βουλευτες που ειναι πειθηνια προβατα του καθε κομματος να τους κοιταξουν και να αναλογιστουν το κακο που κανουν σε αυτη την χωρα?

Η διαχειρηση Παπανδρεου,διοτι η κυβερνηση ειναι στο εξωτερικο,εχει σαφεις εντολες,ειναι το σχεδιο που λεει οτι εχει εως το 2013.
Δεν υπαρχει τιποτα και αυτο φανηκε απο την συνομωσια της συμφωνιας της με το Λαος και την νουδου,που να την σταματησει απο το να πραγματοποιησει αυτο το σχεδιο,ουτε οι αναρτησεις των ιστολογιων,ουτε οι αγανακτισμενοι στο Συνταγμα και την υπολοιπη χωρα,ουτε ο Θεος ο ιδιος.

Ο Παπανδρεου εχει αποφασισει προς τα που θελει να παει την χωρα,και δεν τον ενδιαφερει αν το θελετε εσεις και εγω.
Και εκει που θα την παει...θυμηθειτε το..δεν θα θελετε να ζειτε ....ουτε εσεις ...και κυριως ουτε εγω.

Αν οι αγανακτισμενοι δεν ορθωσουν πολιτικη προταση,θα καταντησουν απλα γραφικοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: