Τρίτη, Ιουνίου 07, 2011

Μην ανησυχειτε,το ενα μνημονιο θα φερνει το αλλο

Το ψεμμα αρχισε απο την προεκλογικη περιοδο,και ειναι δειγμα εσχατης προδοσιας οι πραξεις που ακολουθησαν,ηξεραν την οικονομικη κατασταση στην χωρα και αντι να παρουν μετρα απο την αρχη εδιναν παροχες και ετρεχαν στην Ευρωπη λεγοντας οτι ειμαστε διεφθαρμενοι και Τιτανικος,τοση εξυπναδα που την εκρυβαν ηθελα να ξερω.

Οργανωσε την κατασταση ωστε να μας παει στο ΔΝΤ,δεν εξετασε καμια αλλη επιλογη και δεν μας ειπε οτι το ενα μνημονιο θα ακολουθειτε απο το επομενο.
Οπως δεν ειπε την αληθεια απο την αρχη αλλα λειτουργησε με απειλες και κολπα κακομοιρικα ετσι συνεχιζει ακομη,ενας ψευτης και αστειος πρωθυπουργος με αστειους και ανικανους υπουργους προσπαθουν 20 μηνες τωρα να μας σωσουν ανεπιτυχως,και εκει το βιολι του περι σωτηριας ενας που δεν μπορει να σωσει ουτε τον εαυτο του και θα καταφυγει στο εξωτερικο για να γλυτωσει το ειδικο δικαστηριο για εσχατη προδοσια.

Αυτο το μνημονιο θα ειναι η συνεχεια του προηγουμενου,και το προηγουμενο του επομενου,και κανουν το ενα συμβουλιο μετα το αλλο με απειλες για εκλογες.Για να το περασουν εκβιαστικα.
Ειναι οι εκλογες κατι απαγορευμενο σε μια υποτιθεμενη δημοκρατια?

Αυτο το γελοιο τσουρμο που λεει οτι κυβερναει μας παει στο χαος και αδιαφορει την ιδια στιγμη.
Πρεπει να κανουν εκλογες,να φυγουν απο την χωρα και να μην ξαναπατησουν εδω.
Αν αγαπανε την μιζερη ζωη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: