Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

Βόμβα Φλωρίδη: «Το κράτος δεν θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή»....(Εγω το λεω χρονια αυτο)

«Το κράτος δεν αντιμετωπίζει τη φοροδιαφυγή γιατί δεν θέλει», δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την κυβέρνηση. 

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, οΓ.Φλωρίδης εμφανίστηκε κατηγορηματικός, λέγοντας ότι υπάρχουν τρόποι πάταξης της φοροδιαφυγής, αλλά δεν εφαρμόζονται εξαιτίας έλλειψης πολιτικής βούλησης.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του, δήλωσε πως διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ελπίδα για εθνική συνεννόηση. «Μόνο με την εθνική συνεννόηση θα ξεπεράσουμε την κρίση. Πρέπει να συμφιλιωθούν οι πολιτικές δυνάμεις μεταξύ τους και έπειτα να συμφιλιωθούν και με την κοινωνία», είπε.

Ο Γ.Φλωρίδης τάχθηκε κατά των απολύσεων στο Δημόσιο, κρίνοντας ότι ένα τέτοιο μέτρο θα είναι αναποτελεσματικό, εάν δεν προηγηθεί εξυγίανση του Δημοσίου με περικοπή στις σπατάλες.

Ο κ. Φλωρίδης, αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τόνισε πως ανέλαβε τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας, αποφεύγοντας να σχολιάσει περαιτέρω.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν γνώριζε αν ο πρωθυπουργός τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα με το νέο κυβερνητικό σχήμα, ο κ. Φλωρίδης δήλωσε πως δεν είχε καμία τέτοια πληροφόρηση, επισημαίνοντας πως και να το γνώριζε, δεν θα άλλαζε την αποφασή του να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα

http://www.newpost.gr/post

Πρεπει να μας το πει ο Φλωριδης?
Αφου εχουν τους υποδουλους να τα παιρνουν γιατι να νοιαστουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: