Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2011

Εφορια η Ευφορια?

Με την απασχοληση μου καθημερινα στο νοσοκομειο,ξεχαστηκα τελειως και δεν κατεθεσα την φορολογικη δηλωση την δικη μου και της μητερας μου....ειπα να ξεκινησω να παω να ρωτησω στην εφορια που καταθετουμε καθε χρονο τις δηλωσεις μας....

Ανεβηκα στον τριτο,με στειλανε στον τεταρτο και απο εκει στο μητρωο στον πρωτο,στο μητρωο γινοταν του κουτρουλη ο γαμος,με τετοια ζεστη χωρις κλιματιστικο στο εξωτερικο μερος ενω απο μεσα οι κυριες......καπνιζαν αρειμανιως και εξυπηρετουσαν ενα πολιτη την ωρα,μια απο αυτες ειχε και ενα υποστηρικτικο λαιμου...απο την πολυ κουραση μαλλον η για να κανει τους αλλους να την λυπουνται και να μην της φωναζουν.
Και ενα το καπνισμα πηγαινε ντουμανι,σκεφτηκα να ανεβω στην διευθυντρια ενω οι υπολοιποι εβριζαν το κρατος,το χαλι και την καταντια μας.

Στον εκτο οροφο ηταν σαν να ειχε πιασει φωτια,τα γραφεια ηταν μεσα στην καπνα,οι υποτιθεμενοι διευθυντες εκει χαζευαν ενω κατω γινοταν της ποπης,και καπνιζαν σαν να ειχαν μπει σε τεκε.

Τελικα να γιατι χρεοκοπησαμε,γιατι προσλαμβαναν τοσα χρονια,ακομη και προσφατα τετοια ατομα να κανουν τι?
Οχι παντως να εξυπηρετουν τον πολιτη.

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

γλαφυρό το παράδειγμά σου.
Παραδείγματα σαν αυτά και πολλά αλλά είναι που όντως μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Αυτοί οι "υπάλληλοι" το απόγευμα γεμίζουν το Σύνταγμα φωνάζοντας πως είναι αγανακτισμένοι (μιας και τους έκοψαν ή μείωσαν επιδόματα) και αφήνουν εμένα και εσένα να εργαζόμαστε ως αργά το βράδυ για να πληρώνουμε τους φόρους μας, το κράτος να πληρώνει αυτούς και εκείνοι με τη σειρά τους να διαδηλώνουν :[

ΗarryTsopanos είπε...

Μακαρι να δουλευα κι ας ηταν και βραδυ....