Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

Ακομη δεν εχουμε δει τιποτα

Στα πρωτα βηματα της νεας διακυβερνησης ειμαστε ακομα,και βιαζονται να προχωρησουν,το βλεπουμε,ολα γινονται τοσο βιαστικα για να μας πιανουν απροετοιμαστους και να κανουν οτι θελουν.
Δεν εχετε σκεφτει...γιατι μενουν απραγοι επι μηνες και μετα ξαφνικα με εκβιασμους μας πανε σε νεα μνημονια?
Αυτο εγινε και την πρωτη φορα,μετα απο λεφτα υπαρχουν και 6 μηνες απραγια ξαφνικα και αποτομα μπηκαμε στο ΔΝΤ,τωρα επι ενα εξαμηνο νικαμε παντου,πηγαμε στις 25 Μαρτιου και τους κατατροπωσαμε...και αποτομα μας πανε στο δευτερο?

Αληθεια,τι θα κανουν πριν μας πανε στο τριτο?

Ξεχαρβαλωθηκαν ολα,ολα πουλιουνται,καθε δικαιωμα εγινε μονο μια αναμνηση,οι εργαζομενοι φιλοι μου ζουν με την αγωνια του αυριο και υπομενοντας τους εκβιασμους των εργοδοτων τους,εμεις οι ανεργοι ζουμε το δικο μας δραμα ακουγοντας τον διαχειριστη της καταστροφης να μιλαει για ακομα μια φορα για προστασια των ανεργων και για κατωτατο εγγυημενο εισοδημα.
Σε ποιους απευθυνετε στ'αληθεια?
Εμεις τα εχουμε ακουσει και παλαιοτερα αυτα,δεν μας πειθουν.

Οι κυβερνητες μας εκ του εξωτερικου κτυπανε τα χερια τους στο τραπεζι και εμεις χορευουμε σαν μαιμουδες τον χορο της κοιλιας,επομενο σταδιο να διοριζουν εκεινοι τους τοπικους μας αρχοντες οι οποιοι θα μας λενε οτι δεν ειμαστε ικανοι πλεον ουτε για να ψηφιζουμε.

Και ενω ολη η χωρα ειναι υπο διαλυση εκεινοι σχεδιαζουν το πρωτο απο τα βηματα της νεας ταξης,την κοινη ευρωπαικη οικονομικη διακυβερνηση,ωραια διατυπωση αλλα θα ειναι το τελος της ευρωπης των λαων και η αρχη της χουντας των τραπεζων,οσοι αυτη την στιγμη ειναι επικεφαλεις στις ευρωπαικες χωρες διαπρατουν εγκληματα κατα των λαων τους με οσα σχεδιαζουν.

Εμεις σαν πειραματοζωο θα υποστουμε πρωτοι ολες αυτες τις μεταλλαξεις,ακομη δεν εχουμε δει τιποτα απο οσα εχει σχεδιασει το αρρωστημενο τους μυαλο.

Εκτος αν πρωτοι εμεις τους δειξουμε οτι δεν ειμαστε διατεθειμενοι να τα υποστουμε ολα αυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: