Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2011

Eνας ανικανος λαος...ικανος ομως να σας πληρωνει

Μας εχει ξεφτυλισει παγκοσμιως και δεν μας κανει πλεον και καμια εντυπωση,το θεμα ειναι οτι ειναι και ηλιθιος και το λεει και μονος του,ετσι μετα το"κυβερναω εναν διεφθαρμενο λαο"η ξεφτυλα του συνεχιζεται,φανταστειτε τι αλλο λεει η γεροκουτσομπολα  οταν πηγαινει στο εξωτερικο που δεν το εχουμε μαθει ακομη.

Ναι αδειοκεφαλακη ειμαστε ανικανοι,διοτι σας αφησαμε επι δεκαετιες να κανετε το κουμαντο σας και δεν νοιαστηκαμε για το πολιτευμα που σιγα σιγα αλλαζοντας το το κανατε μια ολιγαρχια στα ορια της δημοκρατιας για να ερθεις εσυ να το κανεις πληρη δικτατορια.
Ειμαστε ανικανοι γιατι αντι να κλεισουμε φυλακη τον πατερα σου εμεις χαζευαμε τις ημερησιες ανταποκρισεις απο το Ωνασειο ενω αυτος εκτιζε βιλλα στην γκομενα του απο το"δανειο"που ξεπληρωσες εσυ στον τωρινο προεδρο της Δημοπρασιας.

Ειμαστε πιο ανικανοι ακομη γιατι δεν κλεισαμε φυλακη τον Σημιτη και τον Παγκαλο για την προδοσια τους στα Ιμια και με τον Οτσαλαν,ειμαστε ανικανοι διοτι πιστεψαμε σε σενα οταν ελεγες λεφτα υπαρχουν ενω απο πισω εκανες υπογειες συναντησεις με τον Στρος Καν.

Ειμαστε τοσο ανικανοι που ανεχομαστε να κερδιζεις εκατομμυρια εσυ και οι κολλητοι σου,το τσουρμο της αποτυχιας και δεν σας εχουμε παει ακομη σε ειδικο δικαστηριο για την προμελετημενη καταστροφη και το ξεπουλημα της χωρας.

Και τελικα καποια στιγμη θα παρουμε αυτην την τεχνογνωσια που θελεις και τοτε θα δεις ποσα απιδια βαζει ο σακκος.
Και θα καταλαβεις οτι δεν μπορει ενας λαος να ειναι για παντα ανικανος.
Οταν ειδικα ο κυβερνητης του ειναι πιο ανικανος απο αυτον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: