Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

H φορολογικη συνειδηση....ειναι πατριωτικο καθηκον...πληρωστε πατριωτες!!!

Κατι τετοιο ειπε μεταξυ αλλων ο νεος τσαρος ο οποιος ξοδεψε ωρα αρκετη ωστε να μας ζαλισει με τα νομικιστικα του και να μην παρουμε ειδηση τα μετρα που θα παρει για να μας εξαφανισει σαν εθνος.

Μετα απο 37 χρονια εγινε πατριωτικο καθηκον η φορολογικη συνειδηση,τοσες δεκαετιες και ακομη δεν εχουν ενα σχεδιο πως να καταπολεμησουν την φοροδιαφυγη,η μηχανισμο για να πιανουν τους φοροφυγαδες,και οχι μονο αυτο αλλα απο την εμπειρια μου οχι μονο να τους πιασουν δεν ηθελαν.....και ακομη αμφιβαλω αν θελουν...αλλα τους βοηθουσαν κιολας να φοροδιαφευγουν.

Και ακουγοντας τα νεα μετρα καταλαβα οτι παλι οι ιδιοι θα πληρωσουν και οι μονοι που θα πληρωσουν περισσοτερα ειναι οι βουλευτες και οι διαφοροι αρχοντες,οι οποιοι θα πληρωσουν 5% απο το εισοδημα τους.....γελαω εδω συγνωμη ....δηλαδη ενας με 20 χιλιαδες ευρω θα πληρωσει 2 η 3%και ο βουλευτης με τοσα που παιρνει...συν τα εξτρα μονο 5%...τι δυστυχια ποιος θα θελει να ξαναβγει βουλευτης?

Τα μετρα ειναι παλι αδικα,δεν θα φερουν αποτελεσμα,θα κατρακυλισουμε παλι σε νεα μετρα,διοτι δεν βρισκουν ακρη με τιποτα,ενα διαρκες μπερδεμα,μια προσπαθεια χωρις τελος.
Θα πληρωνουν φορο ακομη και οσοι μισθωτοι αμοιβονται με 12 χιλιαδες ευρω τον χρονο,θα πληρωνουν 10% για οποιο ποσο κερδιζουν πανω απο τις 8000 ευρω.
Μαυρο χαλι και αραχλο,ενας που παιρνει δηλαδη 12 χιλιαδες τον χρονο θα πρεπει να πληρωνει 400 ευρω φορο........παιρνει δηλαδη και απο τις τσεπες των χαμηλομισθων,αυτο ειναι που θα πληρωσουν οι εχοντες και κατεχοντες.

Βαρεθηκα,εν τω μεταξυ λεει οτι θα επιδιωχει να κανει το καλυτερο για τον τοπο και τον λαο.
Τι παιρνουν και ειναι μεσα στην φαντασια δεν ξερω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: