Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

Kαταστροφεις της χωρας...παραιτηθειτε

Τα γεγονοτα με βρηκαν στο νοκοσομειο περιμενοντας να ερθει το φαγητο της να την ταισω,σκεφτομουν οτι οσο και να με στεναχωρει η κατασταση της τουλαχιστον το οτι δεν καταλαβαινει τι συμβαινει γυρω μας ειναι μια ανακουφιση.

Παραιτησεις,η μια μετα την αλλη,δηλωσεις,μια χωρα ακουμπισμενη πανω σε ωμους ανικανων και προδοτων,μια οικογενεια να κραταει την χωρα σαν να ειναι οικοπεδο της και δεν θελει να το χασει,και ξαφνικα να που το βλεπουν ολοι,ο καταλληλοτερος και  παλι ακαταλληλος,και τωρα?

Θα γαντζωθει μεχρι το τελος ο χαζος καισαρας στον θρονο,λες και ειναι δικος του και δεν του τον εδωσε ο λαος,και ο λαος μηνες τωρα του λεει οτι δεν τον θελει διοτι τον θεωρει ανικανο να κανει οτιδηποτε αλλο απο το να ψευδεται.

Θα πολεμησει για την περιουσια του ο Νερωνας της συγχρονης Ελλαδας,προτιμαει το χαος απο την λυση διοτι αυτος δεν θα ειναι μερος της,θα επιδιωξει να κρατησει το φεουδο του με οποιο μεσο και να υπαρχει,λογικοι δεν υπαρχουν σε αυτο το κομμα?

Η λυση ειναι μπροστα μας,πρεπει ο λαος να αποφασισει ποιος θα τον παει στην τελικη καταστροφη,γιατι απο αυτους μονο καταστροφη περιμενουμε,πρεπει ο αστειος αυτος κυβερνητης να φυγει,με το καλο....η με το κακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: