Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

Oι Γερμανοι φοβουνται Ελληνικα αντιποινα,ας κανουμε τους φοβους τους πραγματικοτητα

Με την χωρα δεν εχω τιποτα,με τον απλο λαο το ιδιο,πιστευω οτι κι εμεις θα αντιδρουσαμε αναλογα αν ειχαμε να πληρωνουμε 10 εκατομμυρια"τεμπεληδες"σε μια αλλη ευρωπαικη χωρα.

Αλλα με την κυβερνηση,τον τυπο της χωρας και τα μιντια εχω πολλα.
Μας εχουν ξεφτιλισει με τον χειροτερο τροπο,απο δημοσιευματα του Spiegel μεχρι τηλεοπτικα κακαρισματα  εναντιον της Ελλαδας.

Τι χρωστανε οι Γερμανοι στην Ελλαδα το γνωριζουμε ολοι,απο τις αποζημιωσεις της κατοχης,απο τον κλεμμενο χρυσο,απο την καταστροφη που εφεραν με την αποχωρηση τους απο την χωρα,απο τις εκτελεσεις αθωων και το καψιμο χωριων.

Και σημερα η Γερμανια εχει τεραστιο οφελος απο την κατασταση που επικρατει,κερδιζει απο την δυστυχια μας,μια δυστυχια στην οποια εβαλε και αυτη το χερακι της μεσω της προωθησης των πωλησεων απο μεγαλες εταιρειες της οπως της Ζημενς και των υποβρυχιων.

Οτι το βιοτικο μας επιπεδο θα πεσει στα ταρταρα το ξερουμε,οτι η αγοραστικη μας δυναμη θα παθει εγκεφαλικο...επισης,δεν ειναι λογικο οτι θα μειωθει οτι εισαγουμε απο την Γερμανια?

Η προσταση μου ειναι πιο δραστικη,σταματηστε αμεσα να αγοραζετε οτιδηποτε παραγεται στην Γερμανια,λαικιστικο ε?
Καλυτερα απο το να θρεφουμε εμεις με τα πενιχρα μας εισοδηματα ενα κρατος που μας ξεφτιλισε με οποιο τροπο μπορουσε,εμεις λοιπον αντι να φωναζουμε ναζι την Μερκελ και τους γυρω της μπορουμε να την κανουμε να καταλαβει την βρισια μας.....στην τσεπη της.

Δεν το πιστευω οτι θα γινει διοτι ειμαστε χαζολαος και υποδουλοι...αλλα σκεφτειτε την ζημια που θα παθαινε η Γερμανια αν 10 εκατομμυρια ελληνες σταματουσαν να αγοραζουν εστω και μια γερμανικη καρφιτσα.....

Και μετα πραξτε οτι νομιζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: