Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2011

Primeminister.gr

Mπηκα απο περιεργεια στην ιστοσελιδα του διαχειριστη μας και σκεφθηκα,ποιος πληρωνει για ολα αυτα,ποιος πληρωνει για να εχει ο την χωρα πτωχευσας τοσες αυτοθαυμαστικες σελιδες και να απασχολει τοσο κοσμο,κολλητους και μη να τις διαχειριζονται?

Εχει σελιδα στο facebook, απο εκει με εδιωξαν διοτι δεν τους αρεσαν τα οσα εγραφα οποτε συνεχιζουν να νικανε μονοι τους,εκει απασχολει ατομα να τον αυτοθαυμαζουν και να μιλανε για τις μεγαλες επιτυχιες του.

Εχει twitter,αμε εδω εχει η καθε τελευταια αοιδος δεν θα εχει αυτος τετοιο?και εδω εχει ατομα να ποσταρουν τις διαφορες νικες και τα επιτευγματα του,για να ξερετε twitter εχει και η βρεγμενη πατσαβουρα ο Ρομπαι ο προεδρος της ευρωπαικης ενωσης αναθεμα τον τον ομορφαντρα.

Εχει youtybe και flickr οπου,οπου μαλλον ποσταρουν φωτογραφιες και βιντεο απο τις μεγαλες κατακτησεις,τα βραβεια που παιρνει,τις χειραψιες που δινει και οτι αλλο πιο σαχλο.

Απο ολα εχει η Μαργιορη,στα δικα μας εχει παθος να κανει οικονομια στα δικα του ξοδευει ασυλλογιστα,διοτι δεν ξοδευει απο τα δικα του λεφτα,απο τα δικα μας ξοδευει.

Ενα μονο δεν εχει ο παγκοσμιος κυβερνητης,το μονο που θα επρεπε να εχει διοτι αλλα ελεγε και αλλα κανει.
Ενα mail ρε παιδια,να του στελνει ο λαος την αγαπη του,μιας και δεν φανερωνεται δημοσια παρα με συνοδεια της μισης αστυνομικης δυναμης πως θα του την εκφρασει?

Ως τοτε ας αρκεστουμε στις ιστοσελιδες του,αυτες που τις πληρωνουμε εμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: