Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Tο χερι στο τραπεζι

Μετα το οπλο στο τραπεζι το οποιο το εστρεψε σε εμας τελικα ο διαχειριστης μας....τωρα ειχαμε και νεο επεισοδειο,δεν ξερω αν ειναι το ιδιο τραπεζι το οποιο επαιρνε μαζι του στα ταξιδια του τοτε που ετρεχε να μας σωσει ενω υπογεια ειχε συμφωνησει να μας χωσει στο ΔΝΤ,παντως εχει μια εφεση με τα τραπεζια ο Γιωργακης.

Του κακοφανηκε η αναφορα μελους του πολιτικου συμβουλιου του περι εθνικης κυριαρχιας και επιτροπων απο το εξωτερικο και συγχιστηκε,το οτι εχει καταστρεψει την δομη της ελληνικης οικονομιας,οτι εχει φερει στο χειλος της αβυσσου τον πληθυσμο,οτι εχει σπειρει την μιζερια και την φτωχεια δεν τον συχγιζει καθολου.

Το χερι στο τραπεζι επρεπε να το κτυπησει εκει που προσκυναγε,εκει που υποκλινοταν και εκει που υπεγραφε την παραδοση μας στους ξενους,και αυτα τραπεζια ηταν.
Να το παιζει ξαφνικα Ελληνας οταν εχει πουλησει ολη την χωρα σε τιμη ευκαιριας....ε παει πολυ,οσο για το σπιτι στο Καστρι που ανεφερε .....ας εβαζε υποθηκη τα σπιτι και τις περιουσιες των κλεφτων συνεργατων και συμπορευομενων του επι τοσα χρονια και ας το κραταγε το σπιτι στο καστρι.

Γιωργακη οι μερες σου τελειωνουν,ο λαος σε καταλαβε,το μονο που μπορεις πλεον να κανεις με επιτυχια ειναι να παρεις το τραπεζι...να δεσεις ενα σχοινι και να ανεβεις εκει πανω να κρεμαστεις.

Θα ειναι η μεγαλυτερη σου προσφορα στον τοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: