Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Tο Σκωτσεζικο ντους μιας χωρας χρεοκοπημενης

Αν αυτο που ζουμε αυτους τους μηνες το διαβασουν μετα απο δεκαετιες οι απογονοι μας,πολυ λιγα θα καταλαβουν απο αυτα που ζουμε εμεις,και ομως εκει που λεγαμε οτι η γενια μας θα περασει απαρατηρητη εχουμε πλεον μια σοβαρη αιτια να γραψουμε και εμεις την σελιδα μας στην Ιστορια.

Αναδρομη σε οσα εχουν συμβει ειναι πολυ δυσκολο να γινει πλεον,εχουν συμβει τοσα παρανοικα που τελικα οτι και να θυμηθεις παντα κατι και μαλιστα σοβαρο θα περασει χωρις να μνημονευτει,πως ξεκινησε το σοου,πως συνεχιστηκε και τελικα που εχουνε φτασει χωρις να ξερουμε ακομη που πηγαινουμε.

Αυτο που συμβαινει δεν ειναι πολιτικη,αυτο ειναι ενα σκωτσεζικο ντους που εχει επιβληθει να κανουμε ολοι μας καθε μερα,διοτι ξυπναμε και δεν γνωριζουμε τι σχεδια εχουν σκεφτει αυτοι οι αρρωστοι εγκεφαλοι που μας κυβερνανε για να μπορεσουν να μας σταστισουν το μυαλο.

Ποια Ρωμαικη αυτοκρατορια,και ποιες ιντριγκες του Βυζαντιου,ποσο κοντινος μοιαζει ο μεσαιωνας και οι λατινοαμερικανικες δικτατοριες  ολες μαζι ομως.
Ζουμε ενα καθεστως που παλευει αντιπαλο με τον λαο,μια διαχειριση που μαχεται να κερδισει με καθε τροπο την επικρατηση της εναντιον ενος εθνους.

Δεν υπαρχει αυτο που γινεται,οργανωμενο η μη μας εχει φτασει στα ορια μας,οι τελευταιες μερες μας απεδειξαν οτι τελικα η προταση "Το πασοκ ειναι καθεστως και ο Γιωργος δεν θα πεσει με χαριτωμενιες"ειναι η σωστοτερη για το ολο υπερθεαμα.
Ειμαστε σε πολεμο,χωρις συμμαχους,αν χασουμε ολα τα λαφυρα θα ειναι δικα τους,και το οικοπεδο Ελλαδα εχει πολλα λαφυρα,δεν θα το αφησουν τοσο ευκολα.

Στο χερι μας ειναι,οι αλλαγες εγιναν για να διασωθουν αυτοι,οχι εμεις.

H συνθεση ειναι απο το www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: