Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

Tο ενα λαθος μετα το αλλο

Κατηγορουμαι του πολιτικους μας για την κατασταση στην οποια εχουμε βρεθει,και ξεχναμε οτι μεριδιο αυτης της ευθυνης βρισκεται και στα δικα μας χερια......

Χερια....ναι γιατι με αυτα παμε και ριχνουμε την ψηφο μας καθε φορα που αποφασιζουν αυτοι οι κυριοι οτι πρεπει να μας ζητησουν παλι την εντολη να κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι.
Και οταν τα χερια ψηφιζουν χωρις να εχουν επαφη με τον εγκεφαλο..τοτε βραστα Χαραλαμπε.

Μας αρεσουν οι υποσχεσεις,να περναμε καλα....ε ξεχαστε το αυτο για το επομενο χρονο της ζωης σας,οι νεωτεροι δεν θα το ζησουν ποτε οποτε δεν θα ξερουν και τι σημαινει"περναμε καλα".
Και βασει αυτων των υποσχεσεων και με δεδομενο οτι ο προηγουμενος κουραστηκε...διοτι αν εκανε σωστα την δουλεια του το πασοκ δεν θα ξαναβλεπε εξουσια.....ψηφισατε τον Γιωργακη.

Λεω ψηφισατε διοτι εγω δεν χανω τον χρονο μου να μετεχω στην μονη δημοκρατικη διαδικασια που μου επιτρεπουν να παιρνω μερος.

Και ξαφνικα αρχιζω και διαβαζω ογκους απο δημοσιευματα περι σωτηριας μας.....παλι,απο την Νεα δημοκρατια,ε δεν ειμαστε καλα σαν λαος,δηλαδη απο την σκυλλα στην χαρυβδη,αλλη λυση δεν εχουμε?

Γιατι δεν πιανομαστε χερι με χερι να πεσουμε απο τον κοντινοτερο γκρεμο καλυτερα?
Και ξεπεταχτηκαν παλι οι γραφιαδες του αντιπαλου κομματος και γραφουν επαινους για τον Καραμανλη,τον Σαμαρα...ετσι οπως πανε θα γραψουν και για την Θοδωρα και εξυμνουν την ικανοτητα τους στο να μας σωσουν.

Εχουν διαβασει τις δηλωσεις Βενιζελου οτι ο Σαμαρας συμφωνησε να ψηφιστει ως κατεπειγον το νεο μνημονιο?
Δεν θα το ψηφισει αυτος,αλλα αυτο ειναι κανονισμενο για να υπαρχει εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που το πασοκ φυγει απο την χωρα με ελικοπτερα,βλεπεις δεν θελουν να χασουν το οικοπεδο,καλα το μοιραζονται τοσα χρονια....να το παρει κανενας ξενος?

Βαλτε το καλα στο μυαλο σας,αν δεν ξυπνησουμε εμεις,μην περιμενετε τιποτα απο αυτους,επι δεκαετιες μας εσκαβαν τον λακκο.

Νομιζετε οτι τωρα που μας εριξαν μεσα θα μας αφησουν να βγουμε ευκολα?  

Δεν υπάρχουν σχόλια: