Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2011

To μεσοπροθεσμο ειναι ενα μνημονιο με μασκα

Μας εχουν ζαλισει με τις αλλαγες των ονομασιων σε διαφορα πραγματα,αυτη δεν ειναι κυβερνηση ειναι εταιρεια σλογκαν και ονοματων,κατ'αρχην μας εξηγησαν οτι σε οσες μαχες και αν εκαναν νικησαν.....απο ποτε οι ηττες ονομαζονται νικες?

Μετα μας ειπαν οτι δινουν μαχες και προσπαθουν,απο ποτε το να δεχεσαι χωρις να αντιμιλας οτι σου λενε,να πηγαινεις στις Βρυξελλες και να γυριζεις χωρις σωβρακο ονομαζεται"δινω μαχη"?

Απο ποτε η υποστηριξη των τραπεζιτων και των εργοδοτων ονομαζεται ενδιαφερον για τους εργαζομενους και τους οικονομικα αδυναμους?

Απο τοτε που το μνημονιο εχει ονομαστει μεσοπροθεσμο,αυτο ειναι το κολπο των διαχειριστων μας,να αλλαζουν ονοματα σε οτιδηποτε με μονο σκοπο την επικοινωνιακη επιτυχια του.

Αυτα τα μετρα του δευτερου μνημονιου ειναι χειροτερα απο τα μετρα του πρωτου,και δεν θα ειναι τα τελευταια,θα συνεχιστει αυτη η κατασταση μεχρι την τελικη πτωση του λαου,μετα τις απειλες,τους εκβιασμους,τα πληρωμενα παπαγαλακια των καναλιων.....

Να και οι αλλαγες ονομασιων,θα κανουν τα παντα για να μας ξεφτιλισουν σαν λαο και μετα να μας πουν οτι μας αυξησαν και το βιοτικο επιπεδο.
Υπομονη....αφου το δεχτηκαμε θα το φαμε,μακρυ,χοντρο,και θα ειναι οδυνηρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: