Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

To σχεδιο:Νεα μετρα....πουλημα των παντων...πτωχευση

Αυτο τελικα θα γινει με ολα τα μετρα που παιρνουν και που απο παντου κατακρινονται ως απαραδεκτα,μηνες τωρα ολοι οι οικονομολογοι εκτος των κλειστων του ευρωπαικου συμβουλιου μας λενε οτι οσα μετρα και να παρει η διαχειριση της χωρας δεν θα μπορεσει να ξεπληρωσει ποτε το χρεος το οποιο εχει συσωρευθει.

Τι θελει λοιπον ο διαχειριστης μας μαζι με τους υποστηρικτες του?
Γιατι αδιαφορησε επι μηνες ωστε να ξεφυγει παλι η κατασταση και να χρειαστει να παμε σε δευτερο μνημονιο?

Η περιουσια της χωρας που θα ξεπουληθει εναντι πινακιου φακης ειναι ολο το παιχνιδι,απο μηνες τωρα αυτο θελανε,προσπαθουσαν να βρουν τον τροπο ωστε να καταστει αδυνατη η αποφυγη της πωλησης,εκαναν τα παντα,απο την μια μας διαβεβαιωναν οτι θα την απαγορευσουν δια νομου και απο την αλλη αφησαν την οικονομικη κατασταση ανεξελεγκτη ωστε να καταληξουμε να ζητιανευουμε παλι βοηθεια.
Ο μονος λογος που ζητανε συναινεση ειναι για να δεσμευουν ολα τα κομματα στην πωληση του πλουτου της χωρας και να μην ακυρωσουν καποιες απο τις απεχθεις πωλησεις αργοτερα.

Μετα την πωληση των παντων,και την δεσμευση των ενεργειακων αποθεματων στο υπεδαφος της χωρας για αποκλειστικη εκμεταλλευση απο τους δανειστες μας ειναι γεγονος οτι το χρεος δεν θα μειωθει αντιθετα θα παραμεινει στο ιδιο υψος και μαλλον θα αυξηθει,κατι που αποδεικνυει οτι δεν ειναι λογος της πωλησης η μειωση του χρεους αλλα ειναι μερος του σχεδιου της καταληψης της χωρας απο τους εχθρους της.

Και φυσικα οταν πουληθουν τα παντα και η χωρα θα εχει ακομη το ιδιο χρεος στο κεφαλι της τοτε θα μας παρατησουν στην τυχη μας να χρεοκοπησουμε και να ησυχασουν απο εμας.
Ο διαχειριστης μας ειναι επικινδυνος,το εχω ξαναγραψει και παλιοτερα,ολα τα κανει για εναν και μονο λογο ενω μας βεβαιωνει για τον αντιθετο.

Θελει να ξεπουλησει την Ελλαδα.

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: